GÜNCEL

Soylu: Biz Amerika'ya kafa tutuyoruz

Soylu, ABD'nin kendisinin ülkeye girmesini yasakladığını söyleyerek, “Tecavüzcülerle beni aynı siteye koydular. Ülkemizin menfaatini savunmaya çalışırken Amerika falan dinlemediğimiz için böyle.' dedi. Soylu, ayrıca Amerika'ya kafa tuttuğumuzu söyled

21 Mayıs 2019 Saat: 09:11
Soylu: Biz Amerikaya kafa tutuyoruz
Soylu: Biz Amerika'ya kafa tutuyoruz

Soylu, Beykoz'da önemli açıklamalar yaptı.

Soylu, "Türkiye de seçim yenileme ilk kez olmuyor. Seçimi kaybettik, Ankara'yı kaybettik. Cumhurbaşkanımız dedi ki, "Sen ilk 20 gün Ankara'da çalışacaksın" Sabah 9'da başlayarak, gecenin saat 12'si 1'ine kadar çalıştım. Kaybettik fakat başımızın üzerine dedik. Mersin'de, Adana'da ve Antalya'da da kaybettik. Seçimde kaybetmek de kazanmak da var ama bir şey yok o da şudur; 250 oy, 0 olarak yazılırsa kıyameti koparmaz mısın? Koparırsın." diyerek konuştu.

"Binali beyin yaşadığı durumu ifade etmek durumundayım. Ben siyasi hayatımda böyle bir şey görmedim. Eğer kaydırılan rakam 100 sandığa yakın rakamsa, bu bütün ilçelere de yayılmışsa demek ki bu önceden planlanmış, yapılmış. Sandıklar açıldı, itiraz edildi. Fark 29 binden 13 bine düştü. Normali şudur, eğer yüzde 50 yüzde 50 iki parça varsa bir bütünün içerisinde iptal iki tarafta da aynı durumdur" diyerek konuştu.

"Amerika'ya kafa tutuyoruz"

ABD'nin Amerika'ya girişinin yasaklandığını açıkça söyleyen Soylu, "Tecavüzcülerle beni aynı siteye koydular. Ülkemizin menfaatini savunuyorken Amerika falan dinlemediğimiz için böyle. Biz Amerika'ya kafa tutuyoruz." ifadesinde bulundu. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑