GÜNCEL

Soylu: İki saldırıyı engelledik

Soylu, bugün Türkiye'nin iki tane önemli tesisine yapılacak olan saldırıyı engellediklerini söyledi. İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu, Habertürk kanalında gündemdeki önemli sorulara yanıt verdi.

14 Mart 2019 Saat: 09:59
Soylu: İki saldırıyı engelledik
Soylu: İki saldırıyı engelledik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı önemli açıklamalarda şunları söyledi:

Bu seçimin en çok İçişleri Bakanlığı olarak kendilerini ilgilendirdiğini söyleyen Soylu, Türkiye'nin çok uzun zamandır aradığı huzur ortamını bulduğunu belirtti. Türkiye terörle mücadele ettiğini, asayişten tefeciliğe, organize suçtan hırsızlığa, trafik kazalarındaki ölümlerden uyuşturucuyla mücadelelere kadar, Türkiye'nin güvenlik ile ilgili önemli bir zaman yaşadığını belirtti.

Bugün Türkiye'de iki önemli tesise yapılacak saldırıyı engellediklerini açıklayan Soylu, Emniyet, Jandarma, Genelkurmay aynı zamanda MİT'in birlikte çok çalıştığını söyledi. Bugün MİT ile birlikte Doğu illerinin birinde çok önemli operasyonlar gerçekleştirildiğini söyleyen Soylu, özellikle Irak'ın kuzeyinde ve Suriye'de bölgesel ülkeler ile beraber gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle en önemli güvenlik döneminden geçtiğimizi açıkladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑