SİYASET

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Büyük bir tezgah hazırlıyor!

Niğde'de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili, '' Sandıkta seçilemeyeceğini bildiği için çok büyük bir tezgâh hazırlıyor'' ifadelerini kullandı.

17 Mart 2019 Saat: 10:51
Soyludan Kılıçdaroğluna: Büyük bir tezgah hazırlıyor!
Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Büyük bir tezgah hazırlıyor!

Niğde AK Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenen mitingde konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin hemen yanı başında bir devlet kurup, Afrin'e bir terör koridoru oluşturulmak istenildiğini belirtti.

''ERDOĞAN OLMASAYDI O DEVLET KURULACAKTI''

Darbelerde, Gezi'de, 17-25 Aralık'ta, ekonomik saldırılarda gerçekleştiremediklerini, Türkiye'yi kuşatarak yapacaklarını sananların karşılarında Erdoğan'ı gördüklerini vurgulayan Süleyman Soylu, ‘'Cumhurbaşkanı olmasaydı, o devlet kurulacaktı'' şeklinde konuştu.

Süleyman Soylu, Erdoğan'ın tüm dünyaya ‘Bir oyun kurmak istiyorsan ben burdayken kimseye oyun kurdurmam' dediğini ve oyun kurmaya çalışanların da yeni bir oyun peşinde olduğunu ifade etti.

''KILIÇDAROĞLU İKTİDARA GELMEK İÇİN...''

Türkiye'ye bir fitne tohumu ekmeye çalıştıklarını ifade eden Süleyman Soylu, ‘'Türkiye'nin önünü alamayacaklarını gördüler. Belediye meclisine yerleştirdikleri adamlar patlayıcı taşıyan, Apo'nun çıkması için grev yapan, PKK'dan hapis yatan, eylemlerde bulunan. Yarın öbür gün bunlar toplandığında, Allah göstermesin bir şehit geldiğinde, bunlarda diyecek ki ‘'bizim de şurada teröristimiz öldü, onun ismini şu sokağa verelim'' diyecekler.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun iktidara sandıkla gelemeyeceğini bildiği için Türkiye'yi nasıl karıştırırım diye çok büyük bir tezgâh hazırladığını ifade eden Süleyman Soylu, ‘'31 Mart yerel seçimlerden sonra yenilgiye uğrarsak 1 Nisan sabahı Doğudaki 6 yaşındaki çocuklara taş verirler, kaymakamları valilere sokağa çıkarmaz. Bunlara imkân vermeyin, terörü kökünden kazıyalım'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑