SİYASET

SP Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz; Cemil Yaman'a acıyorum!‏

SP Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz’dan gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar geldi

30 Ağustos 2013 Saat: 12:40
SP Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz; Cemil Yaman'a acıyorum!‏
SP Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz; Cemil Yaman'a acıyorum!‏
Oğuz, AK Parti’nin artık çıkar hesaplarına düştüğünü belirtirken, Dilovası meclisine katılmayarak tarihinde ilk kez yapılamayan meclis toplantısının peşini de bırakmayacağını ve meclis üyelerinin hesap vermesi gerektiğini yinelerken, böyle bir yapı içersinde hizmet etmeye çalışan Cemil Yaman’a acıdığını ifade etti.

Oğuz, yaptığı açıklamasında “Ak partinin düştüğü durum ortada, bizim birşey yapmamıza gerek yok. Çıkar ilişkileri ile bir araya gelen insanların dağılma süreçleri gelmiştir. Yaşadığımız süreç bunuda ıspatlamaktadır. Meclis üyeleri belediye başkanını protesto eder, ilçe belediye birbirine girer bunlar çıkar çatışmalarının göstergesidir. Bu gelişmelerde AK Parti’nin sonunun geldiğini göstermektedir.
KARA LEKE SÜRDÜLER
Geçtiğimiz Temmuz ayında Dilovası Belediyesi olağan meclis toplantısına katılmayarak protesto eden 11 AK Partili meclis üyesi Dilovası tarihine kara bir leke sürmüşlerdir. Bunun hesabını halka vermeliler. Biz bu olayın peşini bırakmayacağız. Dilovası tarihine kara leke sürenlerin hesap vermesini istiyoruz. Bu boykot nedendi ve niçin yapıldı. Bunun hesabını halka versinler.
DİLOVALI BUNU HAK ETMİYOR
Yazık gerçekten çok yazık. Dilovası bunları hak etmiyor. Dilovası halkı bunları hak etmiyor. Dilovası hizmet bekliyor. Sanayi ve çarpık kentleşme içersinde sıkışmış halk artık ferahlamak istiyor. İnsanca yaşam istiyor. Temiz bir hava solumak istiyor. Diğer kentlerde ki insanlar gibi sosyal ve kültürel gelişmişliği yakalamak istiyor. İnsanlar çıkar ilişkilerinin oyuncağı olmak istemiyor.
GARİBAN CEMİL NE YAPSIN
Örneğin son dönemde bir meclis üyesinin parti ahlakına uymayan beyanları herşeyi de göstermektedir. Birilerinin güdümünde hareket eden bu meclis üyesinin belediyeyi ve partiyi hiçe sayarak yaptığı açıklamalarını iyi okumalıyız. Çıkarı uğruna partisini ve belediyeyi yıpratan meclis üyesinin olduğu meclis ne kadar verimli olabilir. Böyle bir yapı ile Dilovası’na hizmet etmeye çalışan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’a acıyorum. Meclis ortada, teşkilat ortada gariban Cemil Yaman ne yapsın.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑