SPOR

Spor Özel Yetenek kursları tam yol

Büyükşehir’in Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları dersleri tüm hızıyla devam ediyor

16 Mayıs 2016 Saat: 14:12
Spor Özel Yetenek kursları tam yol
Spor Özel Yetenek kursları tam yol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl başlattığı ve çok sayıda gence spor özel yetenek sınavlarıyla lise ve üniversite kapılarını açan Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları derslerine tüm hızıyla devam ediyor. Kurslardan şu an için 15 ile 28 yaş arasında 120 öğrenci faydalanıyor. Kursların başvuruları ise devam ediyor. Öğrenciler; Spor Lisesi, Polis Meslek Yüksek Okulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Askeri Okulların, haziran ve eylül aylarında yapılacak sınavlarına girecek.

UZMAN EĞİTMENLER ÇALIŞTIRIYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin uzman eğitmenleri tarafından çalıştırılan gençler, derslerine Derince Çınarlıdere’deki spor alanı ile 50. Yıl Spor Salonu’nda devam ediyor. Açık alanda öğrencilere kuvvet, dayanıklılık ve sürat egzersizleri yaptırılıyor. Öğrencilerin sınavlara gireceği parkurların birebir özelliklerini taşıyan 50. Yıl Spor Salonu’nda ise parkura özgü teknik antrenmanlar gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin sınava girecekleri parkurlarda sıkıntı yaşamaması için 50. Yıl Spor Salonu’nu sınav parkuru ölçülerinde ve fotosel eşliğinde derecelendirdi.

GEÇEN YIL BÜYÜK BAŞARI ELDE EDİLDİ

Verilen eğitim ve parkur özelliklerinin birebir oranda dizayn edilmesi ise başarıyı getiren faktörler arasında yer aldı. Zira sınava Büyükşehir Belediyesi ile hazırlanan öğrenciler, parkurda sorun yaşamadıkları için, sınavlarında yüksek derecelerle başarı elde etti.

BİLGİ ALABİLİRLER

Öte yandan ücretsiz özel yetenek spor kurslarının başvuruları devam ediyor. Öğrenciler Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası’nın 444 11 41 numaralı telefonunu arayarak bilgi alabilir.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑