SPOR

Stadyum’a Kocaeli’den ödül

Sesimi Duyan Yok mu? Derneği, TRT-Spor’da yayınlanan Stadyum programını, yılın en iyi spor programı olarak belirledi

20 Mayıs 2016 Saat: 17:08
Stadyum’a Kocaeli’den ödül
Stadyum’a Kocaeli’den ödül

Kocaeli’de uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile verdiği mücadelede önemli bir yol kat eden Sesimi Duyan Yok mu? Derneği yönetimi Ersin Düzen’in sunduğu ve TRT-Spor kanalında yayınlanan Stadyum programını yılın en iyi spor programı olarak seçti.

Sesimi Duyan Yok mu? Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akbulut, Gnel Sekreter Oral Hasırcı ve Şubelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burak Akbulut, önceki gün TRT’nin İstanbul Ulus’ta bulunan stüdyolarında Stadyum Programı sunucusu Ersin Düzen ve spor yorumcusu eski mili futbolcu Hakan Ünsal’ı ziyaret etti.

Başkan Akbulut dernek üyelerinin oylarıyla en iyi spor programı sunucusu ödülüne layık görünen Ersin Düzen ile en iyi spor yorumcusu ödülüne layık görülen Hakan Ünsal ve Oğuz Çetin’e plaketlerini takdim etti.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ödül töreninde konuşan Sesimi Duyan Yok mu? Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akbulut, “ Bu program evde ailemizle birlikte seyredebildiğimiz, yayıncılık ahlak ve ilkelerine uygun, bir spor klubünden bahsederken, hiçbir takımı rencide etmeden programı gerçekleştiren, ayrıca ailelere ve gençlere sosyal içerikli öğütler vererek, toplumu bilinçlendirmelerinden ötürü bu ödüllere layık görülmüşlerdir. Programda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑