MODA

Stefanel 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu Mağazalarda

Stefanel 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda üç önemli özellik öne çıkıyor; kalite, konfor ve mükemmel sonuç

2 Ağustos 2012 Saat: 17:46
Stefanel 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu Mağazalarda
Stefanel 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu Mağazalarda

Koleksiyonun temelini; spor parçaların rahatlığı, klasik dikişin netliği, usta marifetlerin çekiciliği, pratik temel parçaların rahatlığı ve lüks detaylar oluşturuyor.

Mükemmelleştirilmiş modern gardrop farklı dünyaların çarpışma noktası. Günlük şehir hayatı öğeleri ile hafta sonu rahatlığı iç içe geçerek birbirini tamamlıyor. Stefanel kadını günlük rutini dikkate alarak sevdiği parçaları toplayıp bunları birbiriyle karıştırarak kullanıyor. Gardrobunu kendi hayatına uyacak şekilde düzenliyor.

Stefanel, 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda şehirliyi spor, klasiği rahat bir çizgiye çekerek, country jakar trikoları şehirli şık deri pantolonlarla kullanarak kendi tarzını moda formülleriyle ödüllendiriyor. Ve parçaları ne kadar birleştirirse o kadar iyi bir görünüş yakalıyor. Parlak derilerle birlikte kullanılan saç örgüsü kazak ve jakar trikolar salaş bir şıklık sergiliyor. Yumuşak camel renkli ve keskin hatlı bir şehir paltosu zaman tanımayan gardrobun temelidir, ama kaşmir pantolonun üzerinde de baş döndürücü bir trend oluşturuyor.

Maskülen sigaret yün pantolonları yüksek tabanlı ayakkabılarla kullanarak şık, kapşonlu bir sweatshirt ile kullanarak “cool” bir görüntü yakalıyor. Stefanel’in kalın büyük hırkaları ise rahat lükse düşkün olanlar için gadroplarda bir moda klasiği haline geldi. Bunları bir elbise ve topuklu ayakkabılarla kullanarak şık, çıplak bacak ve botlarla kullanarak salaş bir görüntü elde ediliyor. Bu sonuçla kalın örgü hırkalar ceketlerin yerini alıyor.Stefanel kadını hızlı moda anlayışıyla en sevdiği spor parçaları, parkasını, deri binici ceketini en gösterişli şehir kıyafetleriyle birleştirerek bunları taze bir görünüşe kavuşturuyor.

Stefanel’in Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda öne çıkan son rötuşlar ise tüm farklılığı sağlayan detaylar.

Püsküllü botlar Stefanel kadınını basitçe kentsel yaşamdan ayırıyor. Yumuşak deriden yapılma çanta ise, kalın zincir ve tüvit dış yüzeyi ile güne uyarlıyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑