SPOR

Stephane Mbia imza atmadan gitti!

rabzonspor'un sözleşme yapmak için Türkiye'ye getirdiği Stephane Mbia, nakit olarak istediği 1.5 milyon Euro'luk imza parası ödenmeyince, ani bir kararla Fransa'ya döndü.

20 Haziran 2015 Saat: 18:36
Stephane Mbia imza atmadan gitti!
Stephane Mbia imza atmadan gitti!

Trabzonspor, kiralık olarak forma giydiği Sevilla'da UEFAAvrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan 29 yaşındaki Stephane Mbia ile prensip anlaşmasına varınca, 10 Haziran’da Borsa'ya Kamerunlu futbolcu ile görüşmelere başlandığını bildirdi. Kamerun Milli Takımı kampının ardından Çarşamba gecesi Trabzon’a getirilen Mbia, perşembe günü sağlık kontrolünden geçti ve Cuma günü resmi sözleşme imzalanacağı duyuruldu.   

Kamerunlu oyuncu ile sün sabah son pürüzleri görüşmek üzere Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya gelen Sportif Direktör Süleyman Hurma, Mbia’nın ileri sürdüğü şartları görünce adeta şoke oldu. Mbia’nın senelik garanti ücretlerine 500’er bin Euro olarak eklenmesini kabul edilirken, 1.5 milyon Euro imza parasını peşin olarak istemesi, ayrıca maç başı ücretlerine zam talebi görüşmeleri tıkadı.

HURMA İLE BİRLİKTE İSTANBUL ’A GİTTİ

Trabzon’da süren görüşmelerden sonuç çıkmayınca Mbia ve Hurma, dün gece geç saatlerde İstanbul’a gitti. BugünBaşkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmesi beklenen Mbia, hazırlanan protokolü imzalamadı ve Fransa’ya döndü. Protokolde, Mbia’nın istediği şartların yer aldığı ve bozulması halinde herhangi bir tazminat maddesi koyulmadığı öğrenildi.

YA ÇAĞRILACAK YA VAZGEÇİLECEK

Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştükten sonra bordo-mavili kulübün kesin kararını vereceği, Mbia’nın tekrar Türkiye ’ye çağrılabileceği veya transferden vazgeçileceği belirtildi.

"PARA YATIRILMAZSA GELMEM"

Mbia’nın ayrılışından önce bordo-mavili kulüple protokol imzaladığı, 1.5 milyon Euro imza parasının hesabına yatırılması halinde Trabzon’a gelerek resmi sözleşme imzalamayı kabul ettiği öne sürüldü. Kamerunlu oyuncunun, sözleşme imzalamak için ön şart olarak belirttiği 1.5 milyon Euro'luk imza parasının peşin olarak hesabına yatırılmaması halinde Türkiye’ye dönmeyeceğini söylediği öğrenildi.

Bu arada M’bia’yı Trabzon’da olduğu süre boyunca arayan birçok menajerin, kendisini İstanbul takımlarına götürmek üzere teklifte bulunduğu ileri sürüldü. Bu durumun Kamerunlu oyuncunun kafasını karıştırmış olabileceği de öne sürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑