GÜNCEL

Süleyman Soylu: Yeni Zelanda saldırısı mesajlarla dolu

İçişleri Bakanı olan Soylu, Yeni Zelanda'dada yaşanan terör saldırısına ilişkin basit bir terör eylemi olmadığını, gayet düşünülmüş, hesaplanmış ve yer alan da bizimle ilgili olduğunu söyledi.

16 Mart 2019 Saat: 10:53
Süleyman Soylu: Yeni Zelanda saldırısı mesajlarla dolu
Süleyman Soylu: Yeni Zelanda saldırısı mesajlarla dolu

Bu saldırının her yerinde mesajlar var

Camide ibadette bulunan insanları, 49 kişiyi, bir terörist şehit etti. Fakat bildiğimiz sefil terörist profilinde değil. Dikkat edin, yaptığı işi kameraya alacak kadar sadist kendisi ama bir o kadar profesyonel, silahından aracına kadar her şeyi gayet modern, hesaplanmış ve yüksek bir operasyon eğitimi gerektiren bir eylemi gerçekleştirmiş olan bir terörist var ortada. Bu olayın her yerinde mesajlar var ve bu mesaj bizimle ilgili, bunu görmemek imkansız.

Kılıçdaroğlu'nun bastığı yerde ot bitmez

Soylu, Kılıçdaroğlu'na 'PKK'yı ve Türkiye'yi bölmek isteyen kişileri belediyeye taşımakta kararlı. Bu adamın ayağını bastığı yerde ot bitmez, bereketsizdir' ifadesini kullandı. 

'Yüzdük artık şimdi kuyruğuna geldik. 2018'de, 2017'ye göre, hırsızlık ve asayiş olayları azaldı. Terör olayları bitme noktasında. Uyuşturucuyla ölümler yarı yarıya bitti. 57 bin uyuşturucu satıcısını içeri gönderdik. 275 mafya örgütünü 2018'de bitirdik. Kılıçdaroğlu bereketsizdir, PKK'yı ve Türkiye'yi bölmek isteyen kişileri belediyeye taşımakta ısrarlı. Bu adamın ayağını bastığı yerde ot bitmez.'

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑