YEME & İÇME

Sunar Grup EDT EXPO’da Çukurova’nın lezzet sırlarını açıkladı

Ev dışı tüketim sektörüne bambaşka bir bakış açısı getirmek ve sektör bilincini artırmak amacıyla, CNR Fuar alanında 27-30 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen EDT Expo Fuarı'nda yer alan Sunar Grup, bu yıl yine iddialıydı ve

30 Mart 2014 Saat: 14:18
Sunar Grup EDT EXPO’da Çukurova’nın lezzet sırlarını açıkladı
Sunar Grup EDT EXPO’da Çukurova’nın lezzet sırlarını açıkladı

Sunar Grup hakkında Elita Gıda Genel Müdür Yardımcısı Mevlüt Nacar, EDT EXPO’ya ikinci kez katıldıklarını belirterek, fuarın her yıl gelişmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. EDT EXPO’da ayçiçeği, mısır yağı ve margarin ürünlerini öne çıkaran Sunar Grup, Adanalı bir firma olarak yöresel ürünleri kendi ürünleriyle birleştirerek sunumlar yaptı. Sunar Grup Demo Ustaları Sefa Sabırlı’nın hazırladığı şalgamlı pilav büyük beğeni kazandı.

“Çukurova Mutfağı'nın Sırrı: SUNAR” teması çerçevesinde, Sunar Grup Demo Ustaları Sefa Sabırlı, Birol Bayındır ve Ali Arlı birbirinden lezzetli mamul ürünleri sergiledi. Haşim Usta Adana'nın kültürel ve mimari simgelerinden olan Taş Köprü, Büyük Saat, Ulucami, Vardar Köprüsü gibi yapıların margarinden heykel ve rölyefini yaptı. Ustaların görsel şöleni Sunar standının dikkat çekmesini sağladı. 

Adana'ya özgü bir tatlı olan ve nişastadan yapılan bici bici ikramıyla konukların ağırlandığı Sunar standında her yıl olduğu gibi bu yıl da keyifli saatler yaşandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑