GÜNCEL

Suni teneffüs ile kurtarmıştı, FETÖ'den tutuklandı

Adana'da eşiyle tartıştıktan sonra Seyhan Nehri'ne atlayarak ölmek isteyen kadına suni teneffüs yaparak hayata döndüren komiser, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklandı.

7 Eylül 2016 Saat: 11:13
Suni teneffüs ile kurtarmıştı, FETÖ'den tutuklandı
Suni teneffüs ile kurtarmıştı, FETÖ'den tutuklandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 15 Temmuz 2016 darme girişiminin ardından başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Komiser M.A. gözaltına alındı. M.A. ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Komiser M.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Komiserin terör örgütünün haberleşme sistemi olan "bylock"u kullandığı ileri sürülüyor.

HAYATA TUTUNDU

15 Mart 2016 günü eşi İ.D. (35) ile maddi sıkıntılar yaşayan F.D. girdiği bunalım sonucu Seyhan Nehri'ne atlamış, sudan çıkarılan ve kendinden geçen F.D.'nin ilk yardımına Yarbaşı Şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan Komiser M.A. yetişmişti. Komiser, yerde yatan kadına suni teneffüs yaparak hayata tutunmasını sağlamıştı.

YAPTIĞI İLKYARDIM TARTIŞMA YARATMIŞTI

Ancak ilkyardım görüntüleri bir tartışmanın da fitilini ateşlemişti. Görüntüleri izleyen uzmanlar, "Bu görüntüdeki en büyük yanlışlık, hastanın kalp ve solunumunda bozukluk olduğundan emin olmadan canlı bir hastaya suni teneffüs ve kalp masajı yapılmaya çalışılmasıdır. Kaldı ki bu normal bir kalbin bile durmasına sebep olabilecek yanlış bir uygulamadır" sözleriyle komiserin müdahalesini eleştirmişti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑