GÜNCEL

Sünnet düğününde dehşet!

Gaziantepte düzenlenen bir sünnet düğünü sonrası çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

13 Ağustos 2012 Saat: 12:55
Sünnet düğününde dehşet!
Sünnet düğününde dehşet!

Ulaş Mahallesi 8 nolu sokak üzerinde düzenlenen birsünnet düğünü sonrası henüz belirlenemeyen bir nedenle iki grup arasında pompalı tüfek ve sallama diye tabir edilen bıçakların kullanıldığı kavga çıktı.Kavgada Ali Atız (28), Ahmet Ordu (21), Müslüm Geçer (22) pompalı tüfekle vurularak, Veysel Tilkidağı(29) bıçakla yaralandı.

Yaralılar özel otomobil ve ambulanslarla Özel Yaşam Hastanesi ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Özel Yaşam Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan ve durumu ağır olan Ali Atız, sevkedildiği Dr. Ersin Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Veysel Tilkidağı da,
kaldırıldığı Özel Yaşam Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Tedavileri süren Ahmet Ordu ile Müslüm Geçer'in de hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

Olayın ardından hastanelere akın eden yaralıların yakınları aldıkları ölüm haberleri ile sinir krizi geçirerek taşkınlık çıkardı. Dr. Ersin Devlet Hastanesi önüne çok sayıda Polis ve Çevik Kuvvet ekibi sevk edildi. Ölen ve yaralananların yakınları güçlükle sakinleştirildi. Kavgada hayatını kaybeden Ali Atız ve Veysel Tilkidağı'nın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Olay sonrası kavganın çıktığı bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, açılan ateş sonucu pompalı tüfekten çıkan mermilerin çevrede bulunan bazı ev ve araçlara isabet ettiği gözlendi. Polis olay yerinde incelemelerde bulunurken, kavgada kullanıldığı belirlenen pompalı tüfek Ulaş Mahallesi 90 nolu sokak üzerinde bulunan bir internet cafe'nin tuvaletinde atılı olarak bulundu. Yapılan araştırmalarda tüfeği henüz soyadı belirlenemeyen Harun adında bir kişinin internet cafe'nin tuvaletine atarak kaçtığı öğrenildi. Polis, kavgaya karışan ve iki kişinin ölümüne, iki kişinin de yaralanmasına neden olan kişi yada kişileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

7 YIL SONRA BABA OLACAKTI

Bu arada, kavgada hayatını kaybeden Veysel Tilkidağı'nın 7 yıllık evli olduğu ve karısının ilk çocuğuna 2 aylık hamile olduğu öğrenildi. Hastane önüne gelen ve ölüm haberini alan Veysel Tilkidağı'nın kayınbabası yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑