MAGAZİN

Survivor'da kim elendi? 2019 Survivor'da ilk elenen isim belli oldu

Survivor'da kim elendi? Herkesin merakla beklediği sorunun yanıtı dün akşam belli oldu. Yunan takımından üç ismin eleme potasında olduğu gecede Survivor'a veda eden isim herkesi şaşırttı.

6 Şubat 2019 Saat: 09:39
Survivorda kim elendi? 2019 Survivorda ilk elenen isim belli oldu
Survivor'da kim elendi? 2019 Survivor'da ilk elenen isim belli oldu

Survivor 2019'da heyecan doruğa çıktı. Bu yıl 13. sezonuyla ekranlara gelen sevilen yarışmada bir kişi hayallerine henüz 4. bölümde veda etti. Peki Survivor'da elenen isim kim oldu?

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam Türkiye ve Yunanistan takımları kadınlar ve erkekler olarak ikiye ayrıldılar. Büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmaları kadınlarda Türkiye takımından Melisa, erkeklerde ise Yunan takımından Spyros kazandı. Melisa, ödülünü Sude ve Ecem'le paylaşırken, Spyros ise Panagiotis ve Kyrikos ile paylaştı..

2. ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da 2. ödül oyunu Türkiye takımının büyük üstünlüğüne sahne oldu. Şimdiye kadar oynanan birçok oyunda Yunan takımına karşı üstünlük kuran Türkiye takımı, bu kez de 10-3 gibi bir skorla Yunan takımını mağlup etti ve bisküvi ödülünün sahibi oldu...

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? 

Dün akşam ekrana gelen ada konseyi öncesi dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Yunan takımında eleme adayları belli olmuştu. Yunan halkının vereceği oylarla belli olan eleme gecesinde adaylar Iloulieta, Spyros ve Demi olmuştu ve yarışmaya veda eden isim Demi oldu...

SURVİVOR DEMİ KİMDİR?

Demi Tsaganou 27 yaşında ve Lamia’dan geliyor. Fizik tedavi bölümünden mezun fakat futbol maçlarında hakemlik yapıyor. Demi, güçlü karakteri ve hırsıyla oldukça dikkat çekti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑