GÜNCEL

Taciz, tecavüz, dayak

Kadın teröristten PKK için olay sözler

27 Mayıs 2016 Saat: 14:22
Taciz, tecavüz, dayak
Taciz, tecavüz, dayak

Nusaybin'de teslim olan PKK'lı kadın terörist sorgusunda PKK için "Rezilliktir, tacizciliktir, tecavüzcülüktür, dayaktır, işkencedir" ifadelerini kullandı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 10'u kadın 42 PKK'lı terörist üst düzey sorumlularından aldıkları talimatlar doğrultusunda güvenlik güçlerine teslim olmuştu. Teslim olan PKK'lı kadın terörist, "Gerçekten rezilliktir, tacizliktir, tecavüzcülüktür, dayaktır, işkencedir. Silahı kafama bile dayadılar, ailemi tehdit etti. Şimdi sıkıştılar bazıları kaçtılar, bazıları da artık bilmiyorum. Özellikle kız arkadaşlarıma ve kardeşlerime tavsiye veriyorum, sakın PKK'ya inanmayın, tacizde bulunuyorlar. Şerefsizler yani her şeyi yapıyorlar gerçekten" diye konuştu.

"SİLAHI KAFAMA DAYADILAR"

Teslim olan bir başka PKK'lı kadın terörist de, "Bir şeyler patlıyordu korktum. Ben gittim dedim çıkacağım, izin vermediler. Dayadılar silahı izin vermediler. Silahı elime almadım, ne ettim almadım. Sonra büyük bodruma koydular. Ben bir hatta yaptım PKK'ya katıldım. Kaçmak istedim kaçmama izin vermediler, silahı kafama dayadılar. Kardeşlerim sizde benim yaşadığım şeyleri yaşamayın, gelin anne ve babalarınızı dinleyin, anne babalarınızı sevin" dedi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑