GÜNCEL

Taksim Dayanışması'nın kararına Twitter'da büyük tepki

Taksim Dayanışması'nın Gezi Parkı'ndaki eylemi devam ettirme kararı Twitter'da büyük tepki gördü. Platformu'nun bugün açıkladığı Gezi Parkı eylemlerine devam kararına aralarında birçok aydının olduğu isimler tepk

15 Haziran 2013 Saat: 16:49
Taksim Dayanışması'nın kararına Twitter'da büyük tepki
Taksim Dayanışması'nın kararına Twitter'da büyük tepki

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Taksim Dayanışması Platformu'nun bugün açıkladığı 'eyleme devam' kararına gösterilen tepkilerde eylemin artık amacına ulaştığı bundan sonrasının, eylemi marjinal hale getireceği ifade edildi.

Ahu Ozyurt ?@ahuozyurt
Taksim Dayanışma taktik olarak iyi goturdugu bir muzakere surecinde stratejik buyuk bir hataya dusmek uzere. Kamuoyu destegi kayıyor.
Cem Boyner @cem_boyner
Masum,içten tepkilerle başladiniz gönülleri kazandiniz.zamaninda bırakarak masumiyetinizi , gerçekliğinizi korumak da sizlerin sorumluluğu.
Oktay Vural @oktayvural Gezi Parkı artık normalleşmelidir.Erdoğan gerilim ve kutuplaşmadan vazgeçmeli,şiddet ve çatışma zemini kalkmalıdır.Gezi Parkı yaşamalıdır. 
 
Esin Övet @esinovet
Hakliyken, haksiz duruma dusmemek gerek... 
Ayşe Hür @HurAyse
Hükümete talepler için 1 ay mühlet verilir. Yerine getirmiyorlarsa tekrar toplanılır. Gerekirse her ay toplanılır. Cumartesi Anneleri gibi.. 
 
Nihal Bengisu Karaca @nibenka
Sağduyu galip geliyor sanırım, iyi haberler var. direnişi sembolik bir çadırla sürdürmek, ama gerginliği tırmandırmaktan vazgeçmek gibi. Gezi parkını son ferdine bütün eylemcilerden arındırma tavrına girmemek lazım şu noktada. Çok gereksiz bir müdahale olur.Önemli olan parkın kurtarılmış bölge vasfından arınması, kamu görevlilerine açılabilmesi. Parkta hiç eylemci kalmasın denmemeli.
 
Edibe Sözen @edibesozen 
sosyal hareketlerin de bir etik tarafi vardir, masaya oturulmus, talepler dile getirilmistir...inatlasmak etik degildir...
 
Kanat Atkaya@katkaya
Bir an önce durumu netleştirecek bir açıklama gerekiyor, yoksa "tek çadırcılar ve diğerleri" olarak ilk bölünme gerçekleşecek, aman diyeyim.
 
 
PELİN BATU: DEVAM KARARI BİZİ ÜRKÜTÜYOR
 
Gazeteci ve oyuncu Pelin Batu, Taksim Dayanışma Platformu'nun aldığı karara tepki göstererek "Lütfen, sakin olalım ve Gezi Parkı'ndan çekilelim" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑