MAGAZİN

TAMİRANE’DE BU HAFTA SONU:

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya, pop, caz ve alternatif müziğin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. 31 Mart Cuma akşamı 70'lerin, 80'lerin ve 90'ların efsane isimlerini anarak, dönemin unutulmaz eserlerini yorumlayan Retr

27 Mart 2023 Saat: 11:50
TAMİRANE’DE BU HAFTA SONU:
TAMİRANE’DE BU HAFTA SONU:

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya her hafta birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. 31 Mart Cuma akşamı 7’den 70’e her yaştan ve her kesimden dinleyicinin beğenisini toplayan Retrobüs, 70’lerin, 80’lerin ve 90’ların efsane isimlerini anarak dönemin unutulmaz eserlerini yorumladığı ve ustalara atıfta bulunduğu performansıyla Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor. 1 Nisan Cumartesi akşamı ise, kendine özgü sesi ve yorumuyla adeta 90’ları yeniden canlandıran Sinan Güleryüz, enerjisi yüksek repertuvarı Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor. 

Retrobüs 

70’lerin, 80’lerin ve 90’ların efsane isimlerini anarak dönemin unutulmaz eserlerini yorumlayan Retrobüs, sahnede giydikleri dönem kostümleri, kullandıkları aksesuarlar ve ses taklitleriyle konserlerini aynı zamanda teatral bir gösteri haline getiriyor. 7’den 70’e her yaştan ve her kesimden dinleyicinin beğenisini toplayan ve son olarak geçtiğimiz Eylül ayında 2000’li yılların en sevilenleri arasında yer alan Cesaretin Var Mı Aşka isimli şarkıyı kendilerine has yorumlarıyla dinleyici ile buluşturan Retrobüs, dönemin unutulmaz eserleri arasında gezerken şarkılarını yorumladıkları ustalara atıfta bulunduğu performansıyla 31 Mart Cuma akşamı Tamirane Akasya misafirlerini eğlenceli bir zaman yolculuğuna davet ediyor.

Tarih: 31 Mart 2023, Cuma

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 22:00

Rezervasyon ve bilgi için: 0549 519 27 71

Sinan Güleryüz “90’lar Gecesi”   

Eşi Özge Özder ile birlikte seslendirdikleri şarkılarıyla dinleme rekorları kıran Sinan Güleryüz, 90’lı yılların hafızalara kazınan unutulmaz şarkılardan oluşan repertuvarı ile dinleyenlerin anılarını tazelemekle kalmıyor adeta bir zaman yolculuğuna çıkarıyor. Kendine özgü sesiyle 90’ları yeniden canlandıran ve her konseriyle büyük beğeni toplayan Sinan Güleryüz, enerjisi yüksek repertuvarı ile 1 Nisan Cumartesi gecesi yeniden Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor. 

Tarih: 1 Nisan 2023, Cumartesi

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 22:00

Rezervasyon ve bilgi için: 0549 519 27 71

Açıldığı günden bu yana misafirlerine kaliteli, keyifli ve rahat bir eğlence deneyimi sunan Tamirane’nin, hem birbirinden farklı ve kendine has lezzetleri bir arada sunduğu menüsünün tadına bakmak hem iyi müzikle enerjinizi yükseltmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑