MAGAZİN

Tamirane, yeni sezonda da müziğin öncü isimlerini sahnelerinde ağırlamaya devam ediyor.

Tamirane, yeni sezonda da pop, caz ve alternatif müziğin öncü isimlerini sahnelerinde ağırlamaya devam ediyor. 4 Kasım Cuma akşamı güçlü sesi ve sahne performansıyla dinleyenlerin beğenisini toplayan Esra Güner, 5 Kasım Cumartesi akşamı ise canlı per

3 Kasım 2022 Saat: 09:30
Tamirane, yeni sezonda da müziğin öncü isimlerini sahnelerinde ağırlamaya devam ediyor.
Tamirane, yeni sezonda da müziğin öncü isimlerini sahnelerinde ağırlamaya devam ediyor.

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya her hafta birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. Güçlü sesi ve canlı performansıyla dinleyenlerin beğenisini toplayan Esra Güner 4 Kasım Cuma akşamı, kendi şarkılarının yanı sıra sevilen şarkıları yorumladığı canlı performansıyla adından söz ettiren Burcu Durmaz, Sezen Aksu şarkılarını yorumladığı “Söz Müzik; Sezen Aksu” projesiyle 5 Kasım Cumartesi akşamı Tamirane Akasya sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

Esra Güner // 4 Kasım Cuma – 22.00 // TAMİRANE AKASYA

İlk olarak 2010 yılında 90’lı yılların sevilen ismi Ah Canım Ahmet ile ortak çalışması “Buruk Veda” ile adını duyuran genç sanatçı Esra Güner, güçlü sesi ve canlı performansıyla dinleyicilerin beğenisini kazandı. 2020 yılında sözü müziği kendine ait teklisi ''Rainy Day''i ve son olarak da geçtiğimiz Eylül ayında Sezen Aksu’nun unutulmaz şarkısı “Kaderim”i yeniden yorumlayarak müzikseverlerle paylaşan Esra Güner, 4 Kasım Cuma akşamı enerjisi yüksek canlı performansıyla Tamirane Akasya sahnesine konuk olacak.

Tarih: 4 Kasım 2022, Cuma

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 22:00

Rezervasyon ve bilgi için: 0549 519 27 71

Burcu Durmaz “Söz Müzik; Sezen Aksu” // 5 Kasım Cumartesi – 22.00 // TAMİRANE AKASYA

Küçük yaşlarda başladığı müzik eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Bölümü’nde tamamlayan, Damdaki Kemancı, Carmen, Aşk İksiri gibi sevilen müzikallerde başrol ve yan rollerde görev alan yetenekli sanatçı Burcu Durmaz, kendi şarkılarının yanı sıra sevilen şarkıları yorumladığı canlı performanslarıyla da adından söz ettiriyor. Bugüne kadar Nükhet Duru, Şebnem Ferah gibi güçlü seslerin yanı sıra dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın projelerinde sahne alan Burcu Durmaz, 5 Kasım Cumartesi akşamı “Söz-Müzik Sezen Aksu” adını verdiği canlı performans projesiyle Tamirane misafirlerini tüm duyguları paylaşmaya ve hep bir ağızdan şarkı söylemeye Tamirane Akasya sahnesine davet ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑