SİYASET

Tanju Özcan Ankara'ya yürüyecek!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne başlatacağı yürüyüş öncesi gazetecilere açıklama yaptı.

3 Temmuz 2023 Saat: 10:45
Tanju Özcan Ankaraya yürüyecek!
Tanju Özcan Ankara'ya yürüyecek!

Gazetecilere açıklama yapan Özcan,  "Yürüyüşten vazgeçmem karşılığında çeşitli siyasi vaatlerde bulunuyorlar. Ben bu yürüyüşü gerçekleştireceğim. Sayın Genel Başkan, ‘Kurultayda aday olmayacağım’ dediği takdirde, ben bu yürüyüşten vazgeçerim" dedi.

Özcan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun siyasi çıkarlarını gözettiğini belirterek, "Bir süre önce cesur bir karar verdim. Değişim ve adalet temalı bir yürüyüşü 3 Temmuz Pazartesi günü, Bolu'dan Ankara'ya, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'ne kadar yürüme kararı aldım. Bu süreç içerisinde bazı şeyler değişir mi diye de bekledim aslında. Acaba genel başkan gerçekleri görür mü? Genel Başkan değişimin kaçınılmaz olduğunun farkına varmış mıdır ama onun emarelerini görmüyorum, tam tersi emareler görüyorum. Kemal Kılıçdaroğlu ve başarısız ekibi hala yeni kurultayda Nasıl seçilirsiniz? derdine düşmüşler" dedi.

Özcan, yürüyüşü iptal etmesi için kendisine vaatlerde bulunulduğunu açıklayarak, "Balgat'ta fildişi kulelerinden bakıp, hala değişim isteyen kişileri göremiyorlar. Üzülerek söylüyorum bunu. Hala bana birilerini gönderip, bu yürüyüşten vazgeçmem karşılığında çeşitli siyasi vaatlerde bulunuyorlar. Yani onlara da söyledim, tekrar söylüyorum. Beni koltuk meraklısı, koltuk sevdalısı tiplerle karıştırmayın. Ben bu yürüyüşü gerçekleştireceğim. Ben bu yola baş koydum. Vallahi de dönmeyeceğim, billahi de dönmeyeceğim. O yüzden bana siyasi vaatle falan gelmeyin" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Ankara'dan İstanbul'a ''adalet yürüyüşü'' gerçekleştirmişti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑