GÜNCEL

TANKER, 2 ARACI TOST GİBİ EZDİ GEÇTİ!

Kırşehirde kontrolden çıkan asfalt yüklü tanker elektrik direğine çarptıktan sonra 2 aracı tost gibi ezdi.

27 Temmuz 2012 Saat: 11:21
TANKER, 2 ARACI TOST GİBİ EZDİ GEÇTİ!
TANKER, 2 ARACI TOST GİBİ EZDİ GEÇTİ!

Kırşehir’de, sürücüsünün kontrolünden çıkan asfalt yüklü tanker, önce bir elektrik direğini kırdı, daha sonra yol kenarında bulunan park halindeki boş araçların üzerine devrildi. İki otomobili tost gibi ezen tankerin şoförü kazadan yaralı kurtuldu.

Kaza, saat 04.00 sıralarında, Ankara - Kayseri karayolu Türbe kavşağında meydana geldi. 06 FL 773 plakalı asfalt yüklü tankeri süren Taşkın B. (41), kavşakta dönüş yaptığı sırada direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Elektrik direğini kıran tanker, yol kenarındaki otomobillerin üzerine devrildi.

Sahur saatlerinden hemen sonra gerçekleşen kazanın yol açtığı gürültü sebebiyle insanlar olay yerine koştu. Devrilen tankerin sürücüsü Taşkın B. ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tankerin altında kalan iki otomobil ise kullanılamayacak hale geldi.

Otomobillerden birisinin sahibi olan Bilal Güzelaydın, aracını kazadan 3 dakika önce park ettiğini söyledi. Güzelaydın, “Arabamı bıraktıktan sonra otele çıktım ve gömleğimi çıkarmaya kalmadı bir ses duydum. Nasıl olduğunu ben de anlamadım” diye konuştu. Olaydan sonra kaza yerine gelen ekipler, kopan elektrik tellerini topladı. Tanker 1 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑