YEME & İÇME

Tarihle iç içe bir mekan; Zuza Cafe

İzmit’in merkezinde hizmete giren Zuza Cafe, sizleri tarihin koridorlarında dolaştıracak

27 Mayıs 2013 Saat: 20:57
Tarihle iç içe bir mekan; Zuza Cafe
Tarihle iç içe bir mekan; Zuza Cafe
İzmit şehir merkezinin en gözde mekanlarından bir olmaya aday Zuza Cafe, yaklaşık 10 gün önce hizmete girmesine rağmen, güler yüzlü, pırıl pırıl işletmecileri ve konusunda deneyimli personeliyle bunu şimdiden kanıtladı.
İnönü Caddesi üzerinde, Yenituran Anaokulu yanında, yaklaşık 110 yıllık tarihi bir mekanda, kapalı ve açık alanlarıyla hizmet vermeye başlayan Zuza Cafe, bir cafe olmanın yanı sıra geniş yiyecek ve içecek yelpazesiyle, müşteri memnuniyetini ön plana çıkartıyor.
GEÇMİŞLE BÜTÜNLEŞEN MEKAN
Zuhal ve Zafer çiftinin hizmete açtığı Zuza Cafe’ye adım attığınızda, geçmişin büyüsünü adeta içinizde yaşıyorsunuz.
Bizleri mekanlarında ağırlayan genç Eraslan çifti, öncelikli amaçlarının mekanlarına gelen konuklarına huzurlu ve nezih bir ortamda hoşça vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu söyledi.
Sabah 09.00 ile gece 01.00 saatlerinde hizmet veren açık ve kapalı toplam 220 metrekarelik kullanım alanına sahip olan Zuza Cafe, aynı anda 100 kişiye hizmet verebiliyor.
İşletmenin genç ve başarılı ismi Zuhal hanım yaklaşık 10 yıllık gurme. Mutfağında iddialı olduğunu söyleyen Zuhal Eraslan, tüm yiyecekleri kendi elleriyle hazırlıyor.
NARGİLE ONDAN SORULUR
Zafer Eraslan ise nargile konusunda bir uzman. Zafer bey 16 yıldan beri nargile ile uğraştığını ifade ederek, nargile seven müşterilerine en mükemmel hizmeti verebilmek için titiz bir çalışma yaptığını sözlerine ekliyor.
Yiyecek ve içecek sektörüne uzun yıllar hizmet veren Eraslan çifti, kendilerine ait ilk mekanları olan Zuza Cafe’ye herkesi beklediklerini söylemeden de geçemiyor.
ZUZA CAFE’DE NELER VAR?
Gerek dış mekanı ve gerekse buram buram tarih kokan iç mekanıyla mükemmel hizmetin verildiği Zuza Cafe’de sabahları saat 09.30’da 14.00’e kadar kahvaltı edebilirsiniz. Zuza Cafe ayrıca gruplara serpme kahvaltı hizmeti de vermekte. Alkol haricinde her türlü sıcak ve soğuk içeceklerin de bulunduğu mekanda dondura, kendi üretimleri waffle, pasta, tost ve hamburger çeşitleri, günlük ev mantısı, patates kızartması, nugget, krokan ve aperatif yiyecekler sizlerin damak zevkine hitap ediyor.
ÖZEL GÜNLERE REZERVE İMKANI
Zuhal Eraslan, Zuza Cafe’nin en özel menüsünün kaşarlı tavuk olduğunu ve kısa sürede çok beğenildiğini de sözlerine eklerken, mekanlarında  özel günler ve yemekler için de rezervasyon kabul ettiklerini, ilerleyen günlerde ise yan flüt ve gitardan oluşan, ancak çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde canlı müzik programlarının da olacağının müjdesini verdi.
Bizce gidip görülmesi ve birkaç saat geçirilmesi gereken, şehir merkezinde huzurlu bir mekan Zuza Cafe.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
m.zafer ERASLAN 28.05.2013 12:16
facebookta da takip edebilir arkadaş isteklerine açıktır zuza kafe buram buram tarihi havasıyla dış mekanı iç mekanı ve çok yakında bahçeside açılacaktır....
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑