GÜNCEL

Tatilcilerin dönüş çilesi başladı

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirenlerin dünden itibaren başlattığı dönüş trafiği bugün öğlenden sonra hissedilir derecede arttı. İstanbul ile Anadolu arasında köprü konumundaki TEM’in Kocaeli geçişinde bazı noktalarda traf

28 Ekim 2012 Saat: 17:23
Tatilcilerin dönüş çilesi başladı
Tatilcilerin dönüş çilesi başladı
KOCAELİ -TEM'de tatil dönüşü trafik felç oldu, araçlar 'dur-kalk' ilerliyor. Kurban Bayramı tatilinden dönenler, TEM otoyolu Kocaeli kesiminde trafiği felç etti. Araçların çok yavaş ilerlediği trafikte uzun kuyruklar oluştu. 

LODOS NEDENİYLE İPTAL EDİLEN BAZI İDO SEFERLERİ - TIKLAYIN!

Bayram tatilini yakınlarının yanında geçirmek için İstanbul'dan Anadolu'ya giden vatandaşlar, dönüşe geçti. Tatilcilerin oluşturduğu trafik özellikle TEM otoyolunun Kocaeli kesiminde durma noktasında geldi. Kocaeli'nde bazı noktalarda şeridin ikiye düşmesi, trafiği felç etti. Gültepe rampasında uzun kuyruklar oluştu. Saatlerce yolda kalan sürücüler, bu duruma tepki gösterdi. Trafik ekipleri, yolun akıcılığını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.
ANKARA 
Ankara-Kırıkkale karayolunda araç yoğunluğu nedeniyle ulaşımda aksamalar meydana geliyor.
Kurban Bayramı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı fırsat bilerek tatili evlerinden uzakta geçiren vatandaşların dönüş yolculuğuna başlaması nedeniyle ''başkentin Doğu Anadolu'ya açılan kapısı'' konumundaki Elmadağ mevkisinde araç yoğunluğu yaşanıyor.
Başkentin yaklaşık 45 ille bağlantısını sağlayan karayolunda trafik ve karayolları ekipleri önlemlerini artırdı.
Trafik ekipleri, sürücüleri aşırı hız ve takip mesafesini korumaları yönünde uyarıyor.
Yoğunluğun yarın gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.
ÇANAKKALE 
Bayram dönüşüne geçen tatilciler, Çanakkale'de uzun feribot kuyruğu oluşturdu. Araç kuyruğu ara sokaklara kadar taştı.
Çanakkale merkezde şehir iskelesi ve Lapseki İlçesi'ndeki feribot iskelesinde tatilcilerin dönüş yoğunluğu başladı. Kent merkezindeki Demircioğlu Caddesi'nde zaman zaman araç kuyruğu oluşturan tatilciler, Lapseki İlçesi'nde ise Çanakkale Caddesi'nden feribot iskelesine kadar bir kilometreyi bulan araç sırasında bekledi.
Kurban Bayramı için bölgeye gelen ve çoğunluğunu İstanbul'da yaşayanların oluşturduğu tatilciler, eve dönüş yoluna çıktı. Sabah saatlerinden itibaren Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hattını kullanan tatilciler, öğle saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturmaya başlayınca Emniyet Müdürlüğü bir dizi önlem aldı. Çanakkale kent merkezine girişte görev alan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, araçları Boğaz geçişi için Lapseki-Gelibolu hattına yönlendirmeye başladı. Boğazda deniz ulaşımını sağlayan İl Özel İdare'ye bağlı GESTAŞ şirketi, oluşan araç kuyruklarını eritmek için saatsiz seferler başlattı.
DÜZCE 

Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine giden vatandaşlar bayramın son günü geri dönmeye başlarken, TEM otoyolunda trafik yoğunluğu yaşandı. Meydana gelen kazada ise 2 kişi yaralandı. 

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilerek memleketlerine giden vatandaşlar, dönüş yolculuğuna başladı. Dönüşlerin başlaması ile birlikte TEM otoyolu Düzce kesiminin İstanbul yönünde araç yoğunluğu yaşandı. Düzce Bölge Trafik ve Denetleme İstasyonu ekipleri, TEM otoyolunda tedbirlerini artırdı. 

Düzce TEM Otoyolu Gümüşova mevkisinde meydana gelen kazada ise 3 aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Cemal Daloğlu iradesindeki 34 AN 5624 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 2 araca çarparak orta refüje çıktı. Kazada yaralanan Aysel Daloğlu ve Hasan Uysal, 112 ekiplerince Düzce Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑