TATİL

Tatlı su sosyalisti

Siyaset yapamadı, silahlanın çağrısı yaptı. Barış yalanlarının altında kalan Selo, PKK terörü hortlayınca kayıplara karıştı. En sevdiği mecra sosyal medya ise Demirtaş'ın ipini çekti. HDP liderinin, Kandil'in bombalandığ

27 Temmuz 2015 Saat: 06:42
Tatlı su sosyalisti
Tatlı su sosyalisti

HDP'nin bir yalanı daha ortaya çıktı. Genel Seçimler öncesi Baronlar'ın emriyle Aydın Doğan medyası ve Fethullah Gülen'in gazeteleri tarafından 'barış elçisi' ve 'cici çocuk' olarak tanıtılan Selahattin Demirtaş'ın gerçek yüzü bir kez daha anlaşıldı. PKK terörü karşısında bir kez bile ağzını açamayan, PKK'lıllara 'kardeşim' diyen Demirtaş'ın ağabeyi Nurettin'in Kandil'de eli silahlı görüntülerini TAKVİM ortaya çıkarmıştı. Bu görüntülere rağmen bile Demirtaş'ı barışçıl diye pohpohlayanlar, 6-7 Ekim Kobani olayları öncesi seçmenine 'sokağa çıkın' çağrısı yapan ve 50 masum kişinin ölmesine neden olan Demirtaş'a yine toz kondurmamıştı. 

HDP: BU KONUDA KONUŞAMAYIZ 
Gülen ve Doğan medyasının gazıyla, İzmir-Nişantaşı-Etiler'in emanet oylarıyla meclise giren Selo ise içindeki PKK'nın esiri oldu. Her açıklamasına Kandil tarafından ayar verildi, sözlerini PKK liderlerine göre değiştirdi. PKK, 'ateşkesi bozuyoruz' açıklamasını bile destekledi. Teröristler, polislerimizi ve masum insanları öldürmeye başlayınca bile PKK'yı savunan Demirtaş, Nişantaşı ve Etiler'den tepki gelince kayıplara karıştı. Her fırsatta sosyal medyayı etkin şekilde kullanan, tüm iddialara buradan cevap yetiştiren Selo'nun nereye gittiğini kimse öğrenemedi. Terörün hortlamasıyla Kandil'e yıllar sonra bomba yağarken Demirtaş yine kayıplardaydı. 

ŞAPŞİKLER BU İŞE ŞAŞTI KALDI 
Ancak en sevdiği mecra olan sosyal medya da dün Demirtaş'ın ipini çekti. Twitter'da Demirtaş'ın 24 Temmuz 2015 günü havuz keyfi yaptığı fotoğraflar yayınlanırken, her iddiaya cevabı olan Selo bu kez sus pus oldu. Twitter'de resmi yayınlayan kaynakların fotoğrafın gerçek olduğunu söylerken, TAKVİM'in aradığı HDP Genel Merkezi ise bu konuyla ilgili konuşmak istemediklerini belirtti. Ama fotoğrafları yalanlayamadı. Havuz sefası fotoğrafları gün içinde sosyal medyanın en çok konuşulan işi oldu. Demirtaş'ın "Şapşikler" dediği takipçileri, şoka uğradı. "Kandil bombalanırken bu neyin keyfi Selo Başgan" yorumları yapıldı.

CİCİK SELO
Selahattin Demirtaş'ın seçmenine 'silahlanın' çağrısı yaptıktan ertesi gün aynı zamanda Kandil'e bomba yağdı. 24 Temmuz tarihinde bu gelişmeler yaşanırken, HDP Eşbaşkanı Demirtaş'ın Datça'da bir otelde havuz sefası yaptığı iddia edildi. Twitter'da yayınlanan fotoğraflara binlerce yorum geldi. İşte o sözler: 
Selo 'nun sözünü ettiği havuz bu muymuş! 
Sen havuzda, Sırrı Cihangir'de. Milleti aptal mı sandınız! 
Tavukları pişirmişem, gençleri de dağa göndermişem... 
Savaş parolası: Selo tatilde 
Eee, , eşitlikten, kardeşlikten, ezilmişlikten yanayız ne de olsa... 
Bu Cici çocuk Selo değil, Cicik çocuk Selo... 
Biz'ler tatile... 
Tatlı su sosyalisti Selo. Şapka Nike, gözlükler Ray Ban... 
Selo kendisini böyle koruyor anlaşılan... 
Selo 'nun havuz problemi. 
Kandil Resort orası, yanlış anlaşılmasın... 
Suruç'ta hiç HDP'li yoktu. Nerede oldukları anlaşıldı. 
Ahmet Hakan.. Sobe! Selo... Sobe! 
Adamın ağabeyi dağda bombalanıyor, Selo tatilde. 
Adam harbi Nişantaşı'lı... 
Selo biz tatile götür!

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑