GÜNCEL

Tecavüz sanığı, adliyenin 3’üncü katından atladı!

DİYARBAKIR’ın Silvan İlçesi’nde ağabeyinin kızı 14 yaşındaki N.E.’ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan 34 yaşındaki M.E., askerlerin imza atması için kelepçelerini açmasından yararlanarak adliyenin 3’üncü katından atladı.

7 Haziran 2014 Saat: 06:38
Tecavüz sanığı, adliyenin 3’üncü katından atladı!
Tecavüz sanığı, adliyenin 3’üncü katından atladı!

Silvan İlçesi’ne bağlı Alibey Köyü’nde çiftçilik yapan evli ve 4 çocuk babası M.E., iddiaya göre, ağabeyinin kızı N.E.’ye tecavüz etti. Hamile kalan kızın duruma ailesine anlatması üzerine, durumJandarmaya bildirildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan ve soruşturmasının ardından bugünSilvan’da adliyeye sevk edilen M.E., savcılık tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme salonunda ifadesi alınan ve N.E. ile yüzleştirilen zanlı M.E. hakkında tutuklanma kararı verildi.



Mahkeme sonrasında askerler, evrakları imzalaması için kelepçelerini açtığı M.E., askerlerin bir anlık dalgınlığından yararlanarak, Silvan adliye binasının 3’üncü kattaki penceresinden atladı. Ağır yaralanan M.E., adliyede görevli güvenlik görevlileri ve çevredeki vatandaşlar tarafından Silvan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından M.E., Diyarbakır eğitimAraştırma Hastanesi’ne sevkedildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑