GÜNCEL

TEM'de bomba yüklü otomobil alarmı

Düzce'de, içinde 5 kişi bulunan otomobil, bomba yüklü olabileceği şüphesiyle TEM'de durduruldu

1 Nisan 2016 Saat: 13:26
TEM'de bomba yüklü otomobil alarmı
TEM'de bomba yüklü otomobil alarmı

Düzce'de, bomba yüklü olabileceği şüphesiyle bir otomobil'de TEM'de durduruldu. Trafik kesilerek arama yapılan araçta şüpheli bir unsura rastlanmadı. İstanbul'dan Ankara yönüne giden 02 ZA 772 plakalı beyaz renkli otomobilde bomba olabileceği ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçti. Otomobil, TEM'in  Düzce Gölyaka İlçesi mevkiinde durduruldu.

BOMBA İMHA UZMANI ARAMA YAPTI

Hepsi de erkek olan 5 kişi araçtan indirildi. Önce İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, ardından da bomba imha uzmanı otomobilde bomba araması yaptı.

TEM ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Bomba imha uzmanının arama yapması sırasında TEM'in  Ankara yönü yarım saat ulaşıma kapatıldı. Araçta yapılan aramalarda bomba ya da başka bir suç unsuruna rastlanmadı. İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir de gelerek olayla ilgili bilgi aldı.

KAÇIRMA İHBARI DA ASILSIZ ÇIKTI

Otomobil, daha sonra İl Jandarma Komutanlığı bahçesine çekildi. Araçtakilerden A.T, M.G, R.D ve M.E.K'nin, yanlarındaki O.D.'yi kaçırdıkları yönünde de ihbar yapılması üzerine 5 kişi jandarmaya götürüldü. Kaçırma ihbarının da asılsız çıkması üzerine 5 kişi teslim edilen otomobilleriyle yollarına devam etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑