GÜNCEL

Temelli söyledi, siyonistler harekete geçti! Türkiye oyunu

Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin Eş Başkanı Sezai Temelli'nin ''Vaat edilmiş topraklar'' sözlerinin ardından siyonistler hemen bir harita paylaşarak Türkiye'yi bölmeye kalktı.

8 Nisan 2019 Saat: 11:52
Temelli söyledi, siyonistler harekete geçti! Türkiye oyunu
Temelli söyledi, siyonistler harekete geçti! Türkiye oyunu

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Eş Başkanı Sezai Temelli geçtiğimiz günlerde skandal sözler söyeleyerek Türkiye'nin güneydoğusu için "Buralar vaat edilmiş topraklar, Musa bütün ömrünü bu toprakları aramak için geçirdi" dedi. Temelli'nin sözlerinin ardından İsrailliler hemen harekete geçerek bir harita yayımladı.

Hemen Türkiye'yi böldüler!

Temelli'nin ''Vaat edilmiş topraklar'' sözlerinin ardından Sıkı bir Siyonist olan akademisyen Edy Cohen, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Kürt lider Kürt topraklarının Türkiye'den ayrılacağını söyledi"ifadelerini kullandı.

Hemen ardından bir harita paylaşan siyonist Cohen, "Türkiye'nin güneydoğusunu sözde Kürt devleti olarak gösteren bir işgal haritası paylaşıp, "az kaldı" ifadesini kullandı. Yani PKK-HDP'nin "vaat edilmiş topraklar" diye bahsettiği güneydoğumuza İsrailli Siyonistler hemen bir harita yapıştırıp, "yakında kurulacak" mesajı verdi.


'Vaat edilmiş topraklar' Siyonist İsrail'in sözü

Terör devleti İsrail, Filistin'i ilhak etmeye çalışırken dünyaya sürekli ''Vaat edilmiş topraklar'' mesajını veriyor. Bu sözü Türkiye'den de Temelli tarafından söylenmesi Siyonistlerin hemen dikkatini çekti ve anında sosyal medyadan destek verdiler. Ancak Siyonistlerin amacı Kürtlere bir devlet kurmak değil, tek amaçları PKK'nın başında olduğu kontrol edilebilir topraklar oluşturmak.

Bilgileri Taha Dağlı, haber7'deki köşesinden paylaştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑