GÜNCEL

Termede Terör Şüphesi

Samsunun Terme ilçesinde şebeke suyundan zehirlendiği iddia edilen yaklaşık 600 kişi ishal, yüksek ateş, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye başvurdu.

26 Eylül 2012 Saat: 00:36
Termede Terör Şüphesi
Termede Terör Şüphesi

Terme İlçesinde dünden itibaren ishal, yüksek ateş, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle çoğunluğu çocuk olmak üzere yaklaşık 600 kişi, Terme Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Hastaneye çok sayıda kişinin başvurması nedeniyle bazı çocuklar ve vatandaşların ayakta ve banklarda tedavi edildiği gözlendi.

Tüm vatandaşların ortak şikayeti üzerine Terme Kaymakamlığı ve Samsun Sağlık İl Müdürlüğü içme suyundan numune alarak halk sağlığı laboratuvarına gönderdi.

Laboratuvarlardan gelen ilk tahlil sonuçlarından zehirlenme nedeni belirlenemezken, halk arasında yayılan haberlwere göre bunun bir terör saldırısı olduğu görüşü ağırlık kazandı.

Terme Kaymakamı Fahri Meral, ''Ağır nitelendirebileceğimiz hastamız yok ama 18 tane hasta servislerde yatıyor. İshal, ateş ve kusma olarak hastalık seyrediyor. İlçemizden dışkı ve su numuneleri alındı. Halk Sağlılığı laboratuvarına gönderildi. Samsun merkezden 2 çocuk uzmanı geldi ve 5 poliklinikte tedaviler devam ediyor. Sağlık Bakanlığına ve Samsun Valiliğine konuyla ilgili bilgi verildi'' diye konuştu.

Termeli vatandaşların bir kısmi ise sudan zehirlenme olayının Terörle ilgisi olduğunu savunuyorlar.Konuyla ilgili araştırmanın geniş kapsamlı sürdürülüğü belirtidi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑