GÜNCEL

Teröristlerin kaçış anı kamerada

Yenibosna 75. Yıl Polis Merkezi’ne düzenlenen saldırının ardından teröristlerin kaçışı ve polislerin onları takibi saniye saniye görüntülendi

9 Aralık 2012 Saat: 12:26
Teröristlerin kaçış anı kamerada
Teröristlerin kaçış anı kamerada
Yenibosna 75. Yıl Polis Merkezi'ne düzenlenen saldırının ardından polis memurları ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmanın ardından teröristler kaçarken, bu anlar çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

75. Yıl Polis Merkezi'ne saldırı düzenleyen 2 teröristin yaya olarak kaçışı, polis ekiplerinin saldırganları takibi görülüyor
KADIN TERÖRİST İÇİN GÜVENLİK NEDENİYLE HASTANE DEĞİŞTİRİLDİ
Bahçelievler'de dün gece bir karakola teröristlerce bombalı ve uzun namlulu silahla gerçekleştirilen saldırının ardından sağ ele geçirilen kadın militanın, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden, güvenlik gerekçesiyle Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.
Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 75. Yıl Polis Merkezi'ne biri kadın iki terörist, dün akşam saat 21.30 sıralarında bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemişti. İki polisin şarapnel parçalarından hafif şekilde yaralandığı saldırının ardından teröristlerden biri karanlıktan da faydalanarak yaya olarak kaçarken, ismi açıklanmayan kadın eylemcinin güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda, eylemde kullandığı kalaşnikof marka otomatik silahla birlikte çevreyolu istikametinde yaralı olarak ele geçirildi. Kadın eylemcinin kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden, güvenlik gerekçesiyle sabaha karşı tedavi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği kaydedildi.
Çevik kuvvet polislerinin hastanede almış olduğu güvenlik önlemi dikkat çekerken, mahkum odasında müşahade altına tutulan eylemcinin, gündüz saatlerinde bu hastaneden taburcu edilerek emniyette sorguya alınması bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑