GÜNCEL

Timsah Ateşi Bursa seyircisi ile buluşuyor

2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nin en iyi oyunları arasında yer alan Timsah Ateşi, 4 Aralık Pazar günü saat Merinos Atatürk Kültür Merkezi Orhangazi Salonu’nda Bursa seyircisi ile buluşuyor.

28 Kasım 2022 Saat: 12:42
Timsah Ateşi Bursa seyircisi ile buluşuyor
Timsah Ateşi Bursa seyircisi ile buluşuyor

 Türkiye’nin teknoloji odaklı eğlence ve kültür-sanat platformu Biletinial, Timsah Ateşi’ni Bursalı tiyatro severler ile buluşturuyor. Başrollerini Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer’in paylaştığı ödüllü oyun; sevgisiz bir evde hayatlarını sürdüren iki kız çocuğunun etkileyici hikayesini anlatıyor.

2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nin en iyi oyunları arasında yer alan ve The Guardian Gazetesi’nin ''Feminist Tarantino gibi!'' nitelendirmesini yaptığı Timsah Ateşi, 4 Aralık Pazar günü saat 19:00’da Merinos Atatürk Kültür Merkezi Orhangazi Salonu’nda sahnelenecek. Oyunun biletleri www.biletinial.com adresinde.

TEMPOSU HİÇ DÜŞMÜYOR

Timsah Ateşi, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla olan çalkantılı hikayesini konu alıyor. 1989 yılında Kuzey İrlanda’da geçen oyun, temposu bir an bile olsun düşmeyen, sürreal ve grotesk yapısıyla izleyicileri etkisi altına alıyor. Oyunda; sevgisiz bir evde, kötürüm bir baba ile 8 yıl hapis gibi yaşayan asi kız Fianna rolünde Hazar Ergüçlü ve onun dindar ablası Alannah rolünde ise Funda Eryiğit yer alıyor. Yapımcılığını Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu & Piu Entertainment’in üstlendiği oyunun yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ergen oturuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑