OTOMOBİL

Togg'la ilgili flaş gelişme! Resmen duyurdular

Togg, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenecek Tüketici Elektroniği Fuarı’na (CES) ikinci kez katılacak. Gemlik Kampüsü’nde seri üretime başlayan Togg, fuarda bantlardan inen ilk elektrikli modeli C-SUV’u sergileyecek.

21 Kasım 2022 Saat: 10:44
Toggla ilgili flaş gelişme! Resmen duyurdular
Togg'la ilgili flaş gelişme! Resmen duyurdular

Togg, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenecek Tüketici Elektroniği Fuarı’na (CES) ikinci kez katılacak. Gemlik Kampüsü’nde seri üretime başlayan Togg, fuarda bantlardan inen ilk elektrikli modeli C-SUV’u sergileyecek.

Konuyla ilgili bilgileri köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarı Ufuk Sandık, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin otomobili Togg, 2023'te de dünyanın en büyük elektroniği fuarı CES'e (Consumer Technology Associati on) katılacak. 29 Ekim tarihinde gerçekleşen törenle Gemlik Kampüsü'nde seri üretime başlayan Togg, Las Vegas'daki fuarda bantlardan inen ilk elektrikli modeli C-SUV'u sergileyecek. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, geçen yıl yaptığı açıklamada bir teknoloji şirketi olarak otomotiv fuarlarına katılmadıklarını, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES'i tercih ettiklerini söylemişti. 5-8 Ocak 2023 tarihleri arasında düzenlenecek CES fuarına 158 ülkeden 2 binin üzerinde firma katılıyor. CES, 2022'de pandemi nedeniyle sadece online olarak düzenlenmişti. Ancak bu yıl hem online hem de fiziksel olarak hibrit şeklinde organize edilecek."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑