GÜNCEL

Top Yüklü Gemide AKP İzi!

İskenderun Limanı'nda yapılan aramalarda 3 bin 400 obüs topu mermisi bulunan 'Zeynep Dündar' adlı geminin AKP'li vekilin akrabasının olduğu ortaya çıktı.

22 Temmuz 2013 Saat: 00:14
Top Yüklü Gemide AKP İzi!
Top Yüklü Gemide AKP İzi!
Ukrayna’dan Yemen’e giden, yükünü mutfak malzemesi olarak beyan etmesine karşın İskenderun Limanı’ndaki aramada 3 bin 400 adet obüs topu mermisi bulunan Kiribati Adası bandıralı “Zeynep Dündar” adlı geminin AKP Mardin Milletvekili Abdurrahim Dündar’ın akrabası Yusuf Dündar’a ait olduğu, AKP Mardin Milletvekili Abdurrahim Dündar’ın geminin bırakılması için liman yetkililerine baskı yaptığı belirtildi.

Ukrayna’dan yola çıkan ve Yemen’e giden, yükünü mutfak malzemesi olarak beyan eden Kiribati Adası bandıralı “Zeynep Dündar” adlı gemide İskenderun Limanı’nda yapılan aramada 3 bin 400 adet obüs topu mermisi ve kapalı bir konteynır bulunmuştu. Geminin AKP Mardin Milletvekili Abdurrahim Dündar’ın akrabası Yusuf Dündar’a ait olduğu ortaya çıktı.

Gemi Sahibi: Bakan Güler Dayımız Olur

AKP Mardin Milletvekili Abdurrahim Dündar’ın geminin bırakılması için liman yetkililerine baskı yaptığı, gemi sahiplerinin de “Mardin milletvekili olan İçişleri Bakanı Muammer Güler bizim dayımız olur. Gemiyi bırakın. Sizin için iyi olmaz” diyerek liman yetkililerini tehdit ettiği belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑