GÜNCEL

Toplu taşımada havlulu taciz

Antalya’da akıllara durgunluk veren bir taciz olayı yaşandı. toplu taşıma araçları ve kalabalık caddelerde koluna havlu sarıp kadınları taciz eden sapık vatandaşların ihbarı sonrası yakalandı.

22 Haziran 2018 Saat: 10:42
Toplu taşımada havlulu taciz
Toplu taşımada havlulu taciz

Antalya’da toplu taşıma araçları ve kalabalık caddelerde koluna havlu sarıp kadınları taciz eden ve teşhircilik yapan şahıs vatandaş ihbarı ile yakalandı. Polis tarafından gözaltına alınan şahsın psikolojik sorunlarının olduğu ve tedavi gördüğü iddia edildi.

Şahsın eylemlerine tanık olan M.T., “Şahıs önce tramvayda daha sonra Atatürk Caddesi’nde kadınları taciz etti. Elindeki poşet ve havlu ile fermuarı açık olan şortunu gizliyordu. Daha sonra bir kadın mağazasına giren şahıs kadın müşterilerin ihbarı sonucu yakalandı” dedi.

DIŞARI ATTIK

Olaya şahit olan mağaza müdürü S.S ise Hürriyet muhabirine şunları anlattı: “Şahıs mağazamıza girip alt kata indi. Bu sırada erkek bir müşterimiz bizi uyarınca tedirgin biçimde alt kata indik. Şahıs şortunun fermuarını açmış alt katta bekliyordu. Hemen kendisini mağazanın dışına attık” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑