GÜNCEL

Tosun'a yakın isim açıkladı: Uyuşturucu işine de girdi!

Çiftlik Bank ile binlerce kişiyi milyonlarca dolandıran Tosun lakaplı Mehmet Aydın'a yakın isimlerden olan Cudi Cumhur, Aydın'ın uyuşturucu işine de girmeye çalıştığını ifade etti.

12 Nisan 2019 Saat: 10:21
Tosuna yakın isim açıkladı: Uyuşturucu işine de girdi!
Tosun'a yakın isim açıkladı: Uyuşturucu işine de girdi!

Çiftlik Bank'ın Tosun'u uyuşturucu işine de el atmış.

Çiftlik Bank ile binlerce kişi dolandıran Mehmet Aydın, namı diğer Tosun, dolandırıcılığın yanı sıra uyuşturucu işine girmeye çalıştığı de bildirildi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Mehmet Aydın'a yakın isimlerden olan Cudi Cumhur adlı bir sanık ifadesinde Mehmet Aydın'ın aynı zamanda uyuşturucu işine de el atmaya çalıştığını ifade etti.

Tosun'un yakın arkadaşlarından olan Cudi Cumhur ifadesinde, Bursa'nın İnegöl ilçesinde Necip Gökçe isimli biri olduğunu, bu kişinin de uyuşturucu imal etmek istediğini, Mehmet Aydın'ında zaten uyuşturucu kullandığını ve Necip'e sermaye vererek Çin'de uyuşturucu imalinde kullanılan cirius ve aktivet adlı kimyasal maddelerden getirdiklerini, hedeflerinin ise metanfetamin üretmek olduğunu belirtti. Cumhur, son olarak imalathaneyi polis basınca Necip Gökçe'nin kaçtığını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑