TATİL

Touristica’dan, en düşük fiyat için “Garanti Sözü”

Touristica Seyahat Acentası, erken rezervasyon yaptıranlara, %40’a varan indirimler, kolay ödeme koşulları, 19 TL’lik uçak kampanyalarının yanı sıra, tatilcilere erken rezervasyonlarda en düşük fiyat için ‘’garanti fiyat’’ sözü

26 Mart 2013 Saat: 10:49
Touristica’dan, en düşük fiyat için “Garanti Sözü”
Touristica’dan, en düşük fiyat için “Garanti Sözü”
Touristica, bünyesindeki yüzlerce otelden birinde bu yaz tatilini geçirmek isteyenler için kampanyalar düzenliyor. Erken rezervasyon dönemine özel, %40’a varan indirimler, kolay ödeme koşulları ve bazı otellerde geçerli olan firmanın sektördeki 19. yılına özel 19. TL’lik uçak bileti kampanyası sayesinde, tatilciler erken rezervasyon döneminde bu kampanyalardan yararlanabiliyor.
 
En düşük fiyat için garanti sözü

12 taksit + 4 ay erteleme gibi fırsatlar da sunan kampanyada, ayrıca Touristica’nın “garanti fiyat sözü” kapsamında, başka bir acente üzerinden aynı tesisin aynı kriterlerdeki odasının daha uygun fiyata olduğunun iletilmesi durumunda; istenirse aradaki farkın iadesi, istenirse de rezervasyonun iptali talep edilebiliyor.

19 TL’lik uçak bileti kampanya nedeniyle, yurt içi tatil için ulaşım problemini konforlu ve ekonomik şekilde ortadan kaldırdıklarını belirten Touristica İç Turizm Müdürü Birol Eren şunları söyledi:

“Garanti fiyat sözü politikamız sayesinde de, erken rezervasyon yaptıran misafirlerimiz, en uygun tatile kendilerinin sahip olduğunu bilmektedir. Öte yandan sadece rezervasyon yaptırana kadar değil; tatilleri öncesinde ve tatilleri boyunca da misafirlerimizin mutluluğu için çalışarak, yaptıkları her geri bildirimi ‘hediye’ olarak kabul ediyoruz ve taleplerin çözümünü en kısa sürede onlara sunuyoruz” diye konuştu.

Öte yandan 4 gece ve üzeri tüm yurt içi erken rezervasyon otelleri ve Kıbrıs otelleri için yapılan rezervasyonlar ERGO Sigorta tarafından 10 TL'den başlayan fiyatlarla sigortalanarak son 72 saate kadar koşulsuz şekilde iptal edilip ödenen tutarın tamamı geri alınabiliyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler www.touristica.com.tr sitesinden ya da 444 0 329 no’lu numaradaki seyahat danışmanlarından bilgi alarak rezervasyon yaptırabiliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑