GÜNCEL

Trabzon Adliyesi'nde Olay

Trabzon Adliyesi'de kelepçelenmek istenen şahıs jandarmanın silahını alarak kasık bölgesine sıktı. Ancak Silah emniyette olduğu için başarısız oldu

30 Ekim 2013 Saat: 14:33
Trabzon Adliyesi'nde Olay
Trabzon Adliyesi'nde Olay

Trabzon Adliyesi'ne getirilen ve buradaki mahkeme salonunda kelepçelenmek istendiği sırada görevli jandarma personeline zorluk çıkartarak birinin silahını alarak kasık bölgesine ateşlemek isteyen bir kişi silahın emniyette olması yüzünden bu eylemini gerçekleştiremedi.

TETİĞE BASTI AMA İŞE YARAMADI

Edinilen bilgiye göre, Ortahisar Jandarma Komutanlığı'nda görevli bulunan C.E ve N.Ç adlı görevliler Trabazon Adliyesi mahkeme salonunda hakkında tutuklama kararı verilen Ö.E.'yi (23) kelepçelemek istedi. Bu sırada görevlilere zorluk çıkartan şüpheli Ö.E. görevlilerden C.E'.nin belindeki silahını alarak kasık bölgesine doğru yönelterek tetiğe bastı ancak silahın emniyette olması nedeniyle ateş almadı.

GÖREVLİLER ŞİKAYETÇİ OLDU

Daha sonra zor kullanılarak etkisiz hale getirilen Ö.E. Bahçecik Cezaevi'ne teslim edilirken, görevliler şahıstan kendilerine tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldular.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑