SPOR

Trabzon'dan TFF'ye suç duyurusu

Trabzonspor TFF Etik Kurulu ile PFDK üyeleri hakkında, şikeyle ilgili delilleri sakladıkları, görevlerini kötüye kullandıkları gerekçesi ile savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

29 Eylül 2012 Saat: 15:26
Trabzon'dan TFF'ye suç duyurusu
Trabzon'dan TFF'ye suç duyurusu

Trabzonspor, şike süreciyle ilgili hukuksal anlamdaki mücadelesini sürdürüyor. 

Bordo-mavili yönetim, TFF Etik Kurulu ile PFDK üyeleri hakkında, şikeyle ilgili delilleri sakladıkları, görevlerini kötüye kullandıkları ve evrakta sahtecilik yaptıkları iddiasıyla, önümüzdeki hafta Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacak. Fotomaç gazetesinin haberine göre; Kulüp avukatlarının konu hakkında çalışmalarını tamamladığı ve Trabzonspor'un savcılığa şu iddiaları öne sürerek başvuruda bulunacağı öğrenildi. 

AZİZ YILDIRIM'DAN 500 BİN DOLAR 

1- Aziz Yıldırım'ın çalışanı Kenan Şehri tarafından Manisa Başkanı Kenan Yaralı'ya 500 bin dolarlık banka havalesi yapılmıştır. Etik Kurulu, bu delili gizlemiştir. 2- G.Birliği-F.Bahçe maçındaki şike eylemlerinde Aziz Yıldırım'ın bağlantısı gizlenmiştir. 3- Bülent Uygun'un Eskişehir- Trabzonspor maçındaki teşvik eylemleri ile ilgili bütün deliller, rapora konmayarak karartılmıştır. 4- Şekip Mosturoğlu, Emenike ile ön sözleşme yapıldığını itiraf etmiş ama bu raporda görülmemiştir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑