SPOR

Trabzonspor'dan bir transfer çelmesi de Beşiktaş'a!

Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından bir transfer çelmesi de Beşiktaş'a atıyor. Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Tolgay Arslan için kulübü Hamburg'la anlaşmaya varan Trabzonspor'da, imzal

22 Ocak 2015 Saat: 11:12
Trabzonspor'dan bir transfer çelmesi de Beşiktaş'a!
Trabzonspor'dan bir transfer çelmesi de Beşiktaş'a!

Ara transfer dönemine damga vuran Trabzonspor, bir takviye de orta sahaya yapıyor. Erkan Zengin’i Fenerbahçe'nin, Uğur Demirok’u da Galatasaray’ın elinden kapan Bordo-Mavililer, transferin gözde isimlerinden Tolgay Arslan konusunda kulübü Hamburg’la prensipte anlaşmaya vardı. Beşiktaş’ın da devrede olduğu 24 yaşındaki futbolcu için Karadeniz temsilcisi kesenin ağzını açtı ve pazarlıklarda söz sahibi olarak Alman kulübünün idarecileriyle el sıkıştı. Genç futbolcu için Hamburg’a 500 bin Euro öneren Beşiktaş'a oranla kesenin ağzını açan ve teklifini 1 milyon Euro’ya kadar yükselten Trabzonspor'da geriye bir tek deneyimli futbolcunun ikna edilmesi kaldı.



TRABZONSPOR TOLGAY'A TAMAM GÖZÜYLE BAKIYOR

Transfer bütçesini Milosevic ve Opare için harcayan Beşiktaş’ın 500 bin Euro’dan artırıma gitmeyeceği gelen haberler arasında. Tolgay’a yıllık ücret olarak da daha fazla bir rakam veren Bordo-Mavililer’in, resmi açıklamayı birkaç gün içinde yapması bekleniyor. Alman basını Tolgay’ın ismini her ne kadar Beşiktaş’la yazsa da Trabzonsporlu kurmaylar bu transfere bitti gözüyle bakıyor.

ALMANYA MİLLİ TAKIMI'NI TERCİH ETTİ

Ön libero mevkiinde toparlayıcı ve kesici rolüyle boy gösteren başarılı futbolcu, Türkiye Milli Takımı’nın 19, U-20 ve U-21 seviyelerinde forma giydi. Fakat Tolgay resmi olarak Almanya Milli Takımı’nı tercih ettiğini açıkladı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑