GÜNCEL

Trafo patladı, ortalık savaş alanına döndü!

Diyarbakırda meydana gelen trafo patlaması ortalığı savaş alanına çevirdi. Yangın itfaiyenin bir saatlik çalışması sonucu güçlükle söndürüldü.

1 Eylül 2012 Saat: 16:28
Trafo patladı, ortalık savaş alanına döndü!
Trafo patladı, ortalık savaş alanına döndü!

Dıyarbakır'da kaçak elektriğin yoğun olarak kullanıldığı şehitlik semtinin İstasyon bulvarında bulunan elektrik trafo su dün saat 17.00 sıralarında büyük bir gürültüyle patladı. Patlama Diyarbakır'da büyük bir paniğe yol açtı. Olay yerine giden vatandaşlar anayolun kenarında bulunan elektrik trafosunun patladığını gördü. Patlamanın ardından büyük bir yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına köpük ile müdahale etti. 

Yangının büyümesi üzerine Sur ve Yenişehir ilçelerini kara bulutlar kapladı. İtfaiyenin müdahalesine rağmen yangın kısa sürede büyüyerek yolu tamamen kapladı. Alevlerin yolu kaplaması ile trafik dururken trafoda bir patlamadaha meydana geldi. Diyarbakır'ı savaş alanına çeviren yangın amatör kameralar trarafından saniye saniye kaydedildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu yola sıçrayan yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle olan siyah dumanlar uzun süre etkisini devam ettirirken, patlamada şans eseri ölen veya yaralanan olmadığı belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑