TURİZM

TravelShop 20 fuara katılacak

TravelShop Türkiye Genel Müdürü Murtaza Kalender, katıldıkları fuarlarda firmalarının yanı sıra Türkiye’yi de temsil ettiklerini belirterek, ‘’Hedefimiz 20 ülkede fuarlara katılmak ve 40 ayrı Workshop yapmak’’ dedi

28 Şubat 2014 Saat: 13:38
TravelShop 20 fuara katılacak
TravelShop 20 fuara katılacak

Kalender, Türkiye’de 46 günlük aralıksız kültür turu yaptıklarını belirterek, ‘’Her yıl 2 kez 28 günlük tüm Türkiye’yi kaplayan tur yapıyoruz’’ diye konuştu. Kalender, firma olarak 2006’dan bu yana Hint pazarında olduklarını ve her yıl 100’e yakın Hindistan Tour operatörlerini Türkiye’ye getirerek fam trip yaptıklarını belirtti. Kalender, ‘’ Türkiye’de en çok fuarlara katılan acenteyiz’’ dedi.
Kalender, Türkiye’nin tanıtımını başta Hindistan olmak üzere dünyanın değişik ülke ve şehirlerinde en iyi şekilde yaptıklarını vurgulayarak, ‘’6 Ayrı şehirde tek başımıza Türkiye’yi temsil ettik ve yapmış olduğumuz sunumların sadece dörde birinde firmamızı tanıttık. Yani geri kalan kısımda Türkiye tanıtımını yaptık’’ şeklinde konuştu.

Kalender, son 3 ayda gerçekleştirdikleri ve workshopları şöyle sıraladı:
Montreal Kanada,
WTM London,
Jakarta Islamic Fair,
BTF Bangladesh,
Fitur Ispanya,
Zurih Isviçre
New Delhi ve Mumbai Hindistan,
Belgrad Sırbistan
ITB Berlin

Bangladeş ve Hindistan’da (bireysel workshop)
Dhaka Bangladeş,
New Delhi Hindistan
Bangalore Hindistan,
Ahmedabad Hindistan,
Pune Hindistan,
Mumbai Hindistan
-‘’ULUSLARARASI 3 KALİTE ÖDÜLÜ ALDIK’’-
Kalender, yaptıkları başarılı çalışmalar sonunda , Excellent Cerficicated from Trip Advisor and , Excellent Mice and Incentive Certificated from India ve Quality excelent certificate Gold Category from Geneve. Olmak üzere uluslararası 3 kalite ödülü aldıklarını belirterek, 9 Mart 2014 tarihinde Quality excelent certificate Gold Category Ödülünü Cenevre de alacağım ve orada sadece firmamızı değil tüm Türkiye’yi temsil edeceğim’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑