SPOR

Tribüne copladı

12 polis, tribünde küfür eden Mutlu'nun üzerine çullandı. Astım krizi geçiren taraftarı copla dövdü. Dayak yiyen genç '7 polisi dövmekten' gözaltına alındı. Gerçek ise kameralara işte böyle yansıdı

22 Aralık 2012 Saat: 05:42
Tribüne copladı
Tribüne copladı
Edirne'de 12 polis dayağa basket attı! Skandal olay, önceki akşam Mimar Sinan Spor Salonu'nda oynanan Olin Edirne-Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin basketbol karşılaşmasında patlak verdi. İddiaya göre, 12 sayı farkıyla maçın galibi olan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin bir oyuncusu, Edirneli taraftarlara el hareketi yaptı. Diğer taraftarlar gibi Mutlu İlke Ülker adlı taraftar da küfür etti. Bunun üzerine 12 polis memuru, Ülker'i yere yatırıp, üzerine çullandı. Polisler, astım hastası olduğu öğrenilen taraftarı tekme, yumruk ve copla dövmeye başladı. Dakikalarca süren dayağa polislerin meslektaşları engel olamadı. Tribündeki seyirciler ise olaya tepki gösterdi. Kanlar içinde kalan astımlı genç, hemen hastaneye kaldırıldı. Tedavisi tamamlanan Ülker, daha sonra "7 polisi darp ettiği" gerekçesiyle gözaltına alındı. 

YARGIYA BAŞVURACAKLAR 
Geceyi gözaltında geçiren Ülker, dün sabah kelepçeli olarak Edirne Adliyesi'ne sevk edildi. "Kimin kim tarafından" dövüldüğü ise kameralara saniye saniye yansıdı. Edirne Basketbol Taraftarları Derneği Başkanı Namık Kemal Döleneken, tribündeki polis dayağını lanetleyerek, "Polise ya da oyunculara bir müdahale olmadı. Tribündeki polis dayağının hesabını yasal yollardan soracağız" dedi. 

ŞİMDİ EMNİYET'TE!
Astım nöbeti geçirirken polisin coplu saldırısına uğrayan Ülker, olay yerinde bayıldı. Hastaneye kaldırılarak tedaviye alınan gencin kameralara yansıtan görüntüleri ise gerçeği tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi. 

YALAN DÜNYA
Görüntüleri izleyen vatandaşlar, "Gerçek ortada. O genç nasıl oluyor da polisleri dövmekten gözaltına alınıyor. Yetkililer hemen devreye girsin" yorumunu yaptı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑