DENİZ

Trieste Limanına Ro-Ro seferleri başlıyor

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ'dan İtalya'nın Trieste Limanına yapılacak Ro-Ro seferlerinin cumartesi günü başlayacağını bildirdi.

20 Eylül 2013 Saat: 11:19
Trieste Limanına Ro-Ro seferleri başlıyor
Trieste Limanına Ro-Ro seferleri başlıyor
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ'dan İtalya'nın Trieste Limanına yapılacak Ro-Ro seferlerinin 21 Eylül Cumartesi günü başlayacağını bildirdi.

Günay, yaptığı yazılı açıklamada, U.N.Ro-Ro İşletmeleri tarafından İstanbul-Pendik hattından kaldırılacak gemilerin çarşamba ve cumartesi günleri Tekirdağ'a uğrayacağını belirtti.

Aynı gün alınacak yüklerin (tırlar ya da dorseler) İtalya'nın Trieste Limanına indirileceğini ifade eden Günay, şunları kaydetti:

"Tekirdağ'dan İtalya'nın Trieste Limanına yapılacak Ro-Ro seferleri cumartesi günü başlayacak. İhracatta çarşamba ve cumartesi günleri Pendik'ten kalkacak olan gemiler, Tekirdağ uğraklı sefer yapacaklar. İthalatta ise perşembe ve cumartesi günleri Trieste'den kalkacak gemiler Tekirdağ Limanına uğrak yapacaklar. Çarşamba kalkışlı ihracat gemilerine son araç kabul saatleri Tekirdağ limanında 23.30, cumartesi kalkışlı ihracat gemilerine ise Tekirdağ Limanında 02.00 olarak belirlenmiştir."

Günay, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak ihracatta Tekirdağ Limanından gemilere binecek araçlara, ülkelerin güzergahlarına göre geçiş belgelerinin Tekirdağ Limanında hizmet verecek tır servisi tarafından dağıtılacağını ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑