MAGAZİN

TRT’nin kararını alkışlıyorum

NASA sergisini gezen Ajda Pekkan, TRT’nin Eurovision’a katılmama kararına destek verdi: Çok taraf tutuluyor, bütün emekler boşa gidiyor. Son dakikalarda oyunlar oynanıyor, komşular birbirini kolluyor!

19 Aralık 2012 Saat: 09:58
TRT’nin kararını alkışlıyorum
TRT’nin kararını alkışlıyorum
Ajda Pekkan, önceki gün Marmara Forum Expo Center’daki ‘Nasa: A Human Adventure’ uzay yolculuğu sergisini gezdi. Kanarya İlkokulu öğrencileri tarafından karşılanan ünlü şarkıcı, öğrencilerle ‘Yakar Geçerim’ adlı şarkısını okudu. Simülatöre binip, NASA koleksiyonuna ait uzaya gitmiş gelmiş yüzden fazla parça ve çok büyük uzay maketlerini yakından inceleyen şarkıcı, “Biz sizin yaşınızdayken bunları yakından görmeyi hayal bile edemezdik. Ama yıllar geçse de içimizdeki çocukluk değişmiyor” dedi.

Ben de memnunum

TRT’nin Eurovision Şarkı Yarışması’na katılmama kararını destekleyen Pekkan şunları söyledi: “Karardan ben de memnunum. Çok taraf tutuyorlar, insan üzülüyor o zaman o kadar emeğin boşa gitmesine. O puanlamalarda son dakikalarda oyunlar oynanıyor, komşular birbirini kolluyor. Ama gidersek iyi bir besteyle gitmek lazım.”

Ünlü şarkıcı, basın mensuplarının farklı konulardaki sorularına şu cevapları verdi...

-21 Aralık Maya kehaneti: Korkacak bir şey yok. Bunların hepsi efsane. Zaten yaşadığımız kadar yaşıyoruz, ne yapacaksak yapıyoruz ama yukarısı görüyor bütün bunları.

-Estetik hakaret davası: Prof. Dr. Nazım Durak davası devam ediyor. Daha çok var ama, bu hatalarının bedelini ödeyecekler. Davayı kazanırsam aldığım parayı bir hayır kurumuna bağışlayacağım.

-Tarkan: Onunla aramda çok farklı bir elektrik var. Biz aile olarak o kadar yakınız ki. Zaten öyle oluyor, aile olmadan çalışılmıyor ki.

-Kadınlara yönelik şiddet: Kadınlarımıza yönelik şiddet bir an önce önlenmeli. Bir sevgisizliktir gidiyor, herkes birbirini sevsin artık.

-Köşe yazarlığı: Bu konuda hiç öyle büyük bir iddiam yok. Bazen sessiz oturmak, sadece sahnede şarkı söylerken durmak belki beni biraz ajite etti. “Benim ne günahım var, biraz da ben yazayım bakayım şöyle ne oluyor?” dedim kendi kendime. Yanlış anlamayın katiyen sizin kulvarınızda değilim. Biraz kendimle dertleşiyorum ben. İlk yazım için sabaha kadar düşünüp durduğum doğru.

Ünlü şarkıcı, “Uzay’a gitmeyi hiç düşündünüz mü?” sorusunu şöyle cevapladı: Hiç düşünmedim. Ne işim var uzayda. İstanbul’da evden çıkıp Etiler’e kadar gitmek istemiyorum, uzaya kim gidecek. Bir gün hakikaten çıldırıp da, “Uzaya gidiyorum” dersem bilin ki İstanbul’un trafiği yüzündendir. İlle de gidecek olursam yanıma hiçbir şey almaz, bir başıma giderdim. Artık mesuliyet istemiyorum çünkü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑