MEDYA

TRT'de şok!

Taksim Gezi Parkı direnişini görmezden gelen ve başladığı ilk günden bu yana en çok tepki alan televizyon kurumları arasında yer alan TRT’de ilk büyük istifa geldi.

16 Haziran 2013 Saat: 12:30
TRT'de şok!
TRT'de şok!
TRT Genel Müdür Yardımcısı Zeynel Koç, şahsi twitter hesabından, “Buraya kadarmış…” yazarak TRT binasının fotoğrafını paylaştı.

Koç’un bu yazdığı ve paylaştığı fotoğraf “istifa” olarak yorumlandı. Koç’un, paylaşımın altında yapılan yorumlar da bunu destekler nitelikteydi.

TRT’de program yapan Bekir Develi, “@zeynel_koc Allah hayırlısını nasip etsin..Üzerimde çok hakkınız var..Hakkınızı helal edin..” diye yazdı.

Erzurum’un Şenkaya İlçe Kaymakamı Murat Şener de, “@zeynel_koc Abi Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Sizin tecrübe, bilgi ve yeteneğinize ihtiyacı olan bir sürü kurum var. Saygılar…” yazarak istifayı doğrular bir mesaj yazdı.

Diğer bir yorumda ise Mehmet Akif Dostbil isimli kullanıcı, “@zeynel_koc abi kimseyle var olmadin kimseylede yok olmazsın.Seref sahibi olmak bunu gerektiriyorsa bilirizki taviz vermezsin.” diye yazdı.

TRT’den veya Zeynel Koç’tan herhangi bir resmi istifa açıklaması henüz yapılmadı. Koç’un hangi sebepten dolayı istifa ettiği net olarak bilinmiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑