DÜNYA

Trump'tan rüzgar enerjisine veto

Petrol şirketlerini savunmasıyla bilinen Trump, rüzgar enerjisini hedef aldı. alarak, Trump, rüzgarın 'sadece bazen estiğini' söyledi.

31 Mart 2019 Saat: 10:07
Trumptan rüzgar enerjisine veto
Trump'tan rüzgar enerjisine veto

ABD Başkanı Donald Trump yine çok konuşulacak skandal sözler söyledi. Trump, rüzgar enerjisi için skandal ifadeler kullanarak 'sadece bazen estiğini' söyledi.

Fox News'e konuşan Trump, Rusya'yla işbirliği iddialarına 'kimsenin Rusya'ya karşı kendisi kadar sert olmadığını' söyledi.

'SADECE BAZEN ESİYOR'

Trump, 'Dikkat edin Enerji kaynağımız rüzgar değil. Çünkü rüzgar sadece bazen esiyor ve bu yüzden pek çok sorun oluşuyor' dedi.

Çin'le anlaşma yapmaya yakın olduklarını da öne süren Trump, 'Çin'le çok iyi bir anlaşma yapacağız" ifadelerini kullandı.

'KÖMÜR YOK EDİLEMEZ' DEMİŞTİ

Donald Trump, petrol ve kömür şirketlerine desteğiyle tanınıyor. ABD başkanı Trump daha önceki bir konuşmasında kömürün kullanılmaya devam edilmesini savundu ve 'kömür yok edilemez' demişti.

Petrol ve Kömür ile enerji üretimini savunan konuşmasında rüzgar türbinleri için 'yel değirmeni' ifadesini kullanan Trump'ın, ikisi arasındaki farkı bilmediği iddia edimişti.

Trump, 'yel değirmenlerinin yok edilebileceğini' savunarak, 'Yel değirmenleri kuşları da yok ediyor. Bu yel değirmenlerinin altına bakıyorsunuz, ölüm sahası gibi.  Rüzgarı umursamayın. Rüzgar esmediğinde bir sorununuz oluyor' ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑