MAGAZİN

Tuğba Özay’ın güzellik sırrı zeytinyağı ile soda

Tuğba Özay davetli olarak katıldığı güzellik merkezinin açılışında şarkı söyleyip dans etti, açılış kurdelesini kesti. İş insanı Tülay Kırmızı’nın Topkapı Cevizlibağ’da açtığı Neslim Güngen Güzellik Kozmetik Danışmanlık Merkezi’nin açılışında adeta ş

19 Ekim 2022 Saat: 09:45
Tuğba Özay’ın güzellik sırrı zeytinyağı ile soda
Tuğba Özay’ın güzellik sırrı zeytinyağı ile soda

Tuğba Özay’ın katıldığı ve açılışını yaptığı güzellik merkezi kadın dayanışmasına sahne oldu. Ünlü sanatçı Topkapı Cevizlibağ’da bulunan Neslim Güngen Güzellik Kozmetik Danışmanlık Merkezi’nin açılışında sahneye çıktı dans etti şarkılarını söyledi. Açılış kurdelesini kesen Özay, merkezin sahibesi Tülay Kırmızı ve isim hakkı sahibi Neslim Güngen ile sahnede davete katılan kadınları da yanına alarak “Kadın dayanışması” altında adeta gövde gösterisi yaptı. Sahnede kadına şiddete hayır diyerek bağıran Tuğba Özay tüm dünyada yayılan kadın özgürlüğü için de saçlarını kesti. Kadının hayatın en önemli varlığı olduğuna dikkat çeken Tuğba Özay tüm kadınlarla birlikte “Kadına Şiddete Hayır” diye bağırdı.

Güzelliğinin sırrı zeytinyağı ve soda...

Davette kadın hayranlarının sorularına da cevap veren Tuğba Özay, kırklı yaşlara gelmesine rağmen güzelliğini koruduğu ve gençlik sırrını soranlara “ Hiçbir yerimde en ufak estetik yok. Tamamen Allah vergisi, genlerimle ilgili. Güzelliğimin sırrı zeytinyağı ve soda. Zeytinyağını yüzüme saçlarıma sürerim, yüzümü soda ile yıkarım, uykuma da çok dikkat ederim. Gece hayatının içinde olmama rağmen de içkim ve sigaram da yoktur. Hepsi budur” dedi. Yakında kendi ürettiği zeytinlerden adını taşıyan bir zeytinyağı markasını piyasaya çıkaracağını da belirten Tuğba Özay önümüzdeki günlerde sinema filmi, dizi ve çok farklı işlerle adından sıkça söz ettireceğini de söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑