GÜNCEL

Tuğluoğlu’nun küfürü CHP’ye aynen iade

CHP Ankara İl Teşkilatı yöneticilerinden Umut Tuğluoğlu’nun Başbakan Erdoğan’ın annesine yönelik ağır küfürleri tepki yarattı. AK Partili vekiller küfürlerin aynen iade edildiğini açıklayarak, CHP yönetiminin de gerekeni yapmasın

8 Temmuz 2013 Saat: 10:04
Tuğluoğlu’nun küfürü CHP’ye aynen iade
Tuğluoğlu’nun küfürü CHP’ye aynen iade
CHP Ankara İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Umut Tuğluoğlu’nun Başbakan Erdoğan’ın annesine yönelik küfürleri infial yarattı. AK Parti hukuksal yollara başvuracak. Partili vekiller ise o sözleri aynen iade ettiklerini açıkladı. Tuğluoğlu ise tweetle ilgili çelişkili açıklamalar yaptı.  

Küfrün en aşağılık örnekleri

Taksim’de önceki gün yaşanan karışıklıklar sırasında twitter hesabından ağır küfürler paylaşan Tuğluoğlu’nun sözleri infial yarattı. Sosyal medyada onbinlerce tepki yağarken, AK Partili hukukçular da harekete geçti. Tuğluoğlu’na çok ağır ceza ve tazminat davaları açılacağı öğrenilirken, AK Partili vekillerden de sert tepkiler geldi. Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar: “Kötü söz sahibine aittir. Bu sözleri aynen iade ediyoruz. CHP’liler Gezi olaylarının başından beri küfür edebiyatının en aşağılık örneklerini sergiliyor. CHP’li Gök, polislere ana avrat küfretti. Bu parti teşkilatlarına da yayılmış ki, gençlik kollarından insanlıkla bağdaşmayacak küfürler geliyor. Kamer Genç, Meclis’te, İsa Gök meydanlarda, Gençlik Kolları da sosyal medyada küfrediyor. Demek ki bu planlanmış bir parti kararı. Çünkü Kılıçdaroğlu tolerans gösteriyor, hiçbir yaptırım yok.” Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ise “CHP yönetimi gereğini yapmalı. Seviyesiz, saygısız insanı görevinde tutmak yanlıştır. Tahammül ve sabrımızın da sınırı var” dedi. 

Hesabıma girilmiş olmalı

CHP Ankara İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Umut Tuğluoğlu, çirkin tweet ile ilgili STAR’ın sorularını yanıtladı. Tuğluoğlu CHP’de görevinin sürdüğünü belirterek çirkin tweeti kendisinin atmadığını savundu.

Tuğluoğlu, “Tweet’in içeriğini kesinlikle tasvip etmiyorum. Ben siyaset yapan bir insanım. Hesabıma girilmiş olmalı. Hayretler içindeyim, nasıl böyle bir şey başıma geldi. Bilmiyorum. Benim şifremi mi biliyorlardı? Şifremi mi gördüler? Düşünüyorum, girdim mi diye düşünüyorum şeye, hesabımı bir yerde açık mı unuttum diyorum, ona da girmedim. Bir yerde de girmedim ama enteresan olan benim hesabımda böyle bir şeyin yapılması. Hesabı açıyorum, böyle bir şey göremiyorum. Çok ilginç, algılayamadım ilginç bir durum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑