KKTC

TÜM SUÇ ALKOLDE

KKTC-Ercan Hava Limanı Terminal Binası içerisindeki kuyumcudan 6 bin TL değerinde takı çalan Rus uyruklu 35 yaşındaki Gennady Pzhakov’un KKTC’ye nasıl girdiği tespit edilemedi.

9 Ocak 2013 Saat: 19:06
TÜM SUÇ ALKOLDE
TÜM SUÇ ALKOLDE
 Hırsızlık olayından hemen sonra Ercan’da gözlatına alınarak mahkeme kararı ile tutuklanan zanlı dün teminat duruşmasına çıkarıldı. Mahkeme zanlıyı yargılanıncaya kadar 2 ay süreyle cezaevine gönderirken, kendisini savunan zanlı, “Zivanıya içtim, ne yaptığımın farkında değildim”dedi. 

SORUŞTURMA TAMAMLANDI: Ercan Hava Limanı Terminal Binası içerisinde faaliyet gösteren “So-Chic” isimli iş yerinin vitrininde, teşhir amacı ile bulunan üç adet kol saati, bir adet bayan kolyesi ve bir adet bayan yüzüğünü çaldığı tespit edilerek tutuklanan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Zanlı aleyhindeki iddiaları aktaran polis, zanlının 14 Ocak 2013 tarihinde saat 13:00 sıralarında Ercan Havalimanı Terminal binası içerisinde Güler Beyar’a ait So Chic isimli mağazadan üç adet So Chic marka kol saati, bir adet bayan yüzüğü ve bir adet bayan kolyesinin sirkat ettiğini aktardı. Havaalanındaki kamera kayıtlarından zanlının polis tarafından Ercan’da tespit edildiğini dile getiren polis, zanlı üzerinde yapılan aramada, çalınan malların tespit edildiğini de söyledi. 

ÜLKEYE NASIL GİRDİĞİ BULUNAMADI: Yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ancak zanlının KKTC’ye girişinin tespit edilemediğini kaydeden polis, zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti. 

ZİVANİYA ÇARPTI: Mahkemede söz hakkı alan zanlı Dzhakov ise , sarhoş olduğunu ve yaptığının farkında olmadığını iddia etti. Hırsızlık yaptığı sırada alkollü olduğunu ileri süren zanlı Dzhakov, “Beyarmudu sınır kapısından giriş yaptım. Zivaniya , üstüne de rakı içtim. Şeytan girdi başıma” dedi. 

ERCAN’DAN CEZAEVİNE: Lefkoşa Kaza Mahkemesi, zanlının KKTC’de herhangi bir bağının olmadığına dikkat çekerek, serbest kalması halinde yurt dışına kaçma ihtimali olduğunu göz önünde bulundurarak, zanlının iki ay süreyle merkezi cezaevine gönderilmesine karar verdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑