GÜNCEL

Tunceli'de 24 Terörist Yakalandı

Tuncelinin Ovacık ilçesinde 24 terörist ve 1 işbirlikçinin yakalandı.

16 Kasım 2012 Saat: 18:44
Tunceli'de 24 Terörist Yakalandı
Tunceli'de 24 Terörist Yakalandı
Tunceli'de güvenlik güçlerinin Ovacık ilçesi kırsalında sürdürdüğü operasyonlarda, 24 yasadışı Maoist Komünist Partisi-Halk Kurtuluş Ordusu (MKP-HKO) militanı ile bu teröristlere yardım ve yataklık ettiği değerlendirilen 1 kişi yakalandı. 

İçişleri Bakanı idris Naim Şahin de Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 24 terörist ve 1 işbirlikçinin yakalandığını söyledi. 

BAKAN TEYİT ETTİ 

Memleketi Ordu'ya okul açılışları için gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, açılışların ardından yaptığı konuşmada, "Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 24 terörist ve 1 işbirlikçi yakalandı" dedi. Bakan Şahin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

"Tunceli Ovacı ilçesi kırsalında dün sabahtan beri yürütülen arama tarama çalışmaları sonucunda 1 terörist ve bir iş birlikçi ele geçirilerek, dünden itibaren arama tarama çalışmaları yoğun hale getirildi. 

Ovacık kırsalında bugün akşam saatlerinde farklı temaslar neticesinde silahlı mukarenet neticesin 24 örgüt militanı, bir işbirlikçi ile birlikte ele geçirildi. MKP örgüt mensubu olarak nitelendirilen Maolist Komünist Partisi üyesi yakalanmış oldu. 

Tunceli Jandarması dikkatli ve sabırlı bir çalışma gerçekleştirerek takip ettiği örgüt militanları ile çatışmaya girerek, zayiat vermeden operasyonu üstün başarı ile tamamlamış oldu."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑