MAGAZİN

Türkan Şoray'dan 41 yıl sonra bir ilk

Türkan Şoray, 41 yıl önce 'Cemo' filminin çekimleri sırasında attan düşerek boynundan yaralanması nedeniyle bir süre tedavi gördüğü Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti.

13 Mayıs 2013 Saat: 18:31
Türkan Şoray'dan 41 yıl sonra bir ilk
Türkan Şoray'dan 41 yıl sonra bir ilk
Elazığ Uluslararası Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali’nin onur konuğu olarak Elazığ’a gelen Türkan Şoray, 41 yıl önce 'Cemo' filminin çekimleri sırasında attan düşerek boynundan yaralanması nedeniyle bir süre tedavi gördüğü Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastanede yattığı odayı ziyareti sırasında duygulu anlar yaşayıp gözleri dolan Şoray, "Burada bir hafta on gün kadar kaldım. Çok büyük bir kazaydı, ölümden döndüm. Burada o kadar şefkatli bir tedavi gördüm ki özellikle başhekim, beni ameliyat eden doktorum bana çok güç verdiler. Başhekim gelip 'Türkan hanım boynunuz kırılmış bir yere hareket edemezsiniz' dediği anı tahmin edebilirsiniz" dedi.

Hemşireler Günü nedeniyle hastanedeki hemşirelerin gününü kutlayan Türkan Şoray, yılın hemşiresi seçilen Gülşen Kaya'nın plaketini verdi.

Türkan Şoray, daha sonra filk çekimleri sırasında attan düştüğü Harput'a giderek tarihi alanları gezdi. Şoray, attan düştüğü kayalıklara gelince, "Buralarda atla dörtnala nasıl gitmişim hayret ediyorum. Şimdi olsa cesaret edemem her halde" dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑