SİYASET

Türkkan, “ Olimpiyatlarda başarısız, uyuşturucuda başarılıyız”

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan,” Olimpiyatlarda başarısızız ama uyuşturucu haplarda dünyanın %90’ını barındıran Birleşmiş Milletler raporuna göre 4 ülkeden biri olmuşuz” iddiasında bulundu

3 Ağustos 2012 Saat: 15:41
Türkkan, “ Olimpiyatlarda başarısız, uyuşturucuda başarılıyız”
Türkkan, “ Olimpiyatlarda başarısız, uyuşturucuda başarılıyız”

Konuyla ilgili meclise soru önergesi veren Türkkan, “ Birleşmiş Milletler Raporu’na göre birkaç sene evvel yüzde 10 küsurlarda olan uyuşturucu trafiği yüzde 26’lara çıkmış. Türkiye uyuşturucu haplarda dünyanın yüzde 90’ını barındıran 4 ülkeden biri olmuş. Bu kadar çoluk çocuk zehirlenirken, ocaklar batarken, kadın-kız pazarlanıp satılırken ne ilginçtir ki bunların hakiki failleri yakalanamıyor ve yargılanamıyor haberleri basında yer almaktadır” dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konuyla ilgili şu soruları yöneltti:

Bu nedenle; Birleşmiş Milletler Raporu’na göre birkaç sene evvel yüzde 10 küsurlarda olan uyuşturucu trafiği yüzde 26’lara çıktığı, Türkiye uyuşturucu haplarda dünyanın yüzde 90’ını barındıran 4 ülkeden biri olduğu iddiaları doğru mudur?

Bu iddia doğru ise; Dünya uyuşturucu trafiğinin yönlendirildiği ülke konumundan çıkarılmamız için ne gibi önlemleriniz olacaktır? Uyuşturucu trafiğini yönlendirenlerin yakalanarak adalete teslim edilmesi konusunda çalışmalarınız olacak mıdır?

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑