YAŞAM

Türkü Evi'nde Müşteri Dehşeti; 1 Ölü

İzmirin Balçova İlçesinde, bir türkü evinde üç müşteri ile batarist arasında çıkan tartışmada kan döküldü.

22 Ağustos 2012 Saat: 11:54
Türkü Evi'nde Müşteri Dehşeti; 1 Ölü
Türkü Evi'nde Müşteri Dehşeti; 1 Ölü

İzmir'in Balçova İlçesi'nde, bir türkü evinde üç müşteri ile batarist arasında çıkan tartışmada kan döküldü. Belinden tabancasını çıkartan müşteri, arkasından ateş açtığı batarist Talip Regaip Vatansever'i işyerinin önündeki otoparkta sırtından, göğsünden ve başından vurarak öldürdü.Olay, bugün saat 02.00 sıralarında, Bahçelerarası Mahallesi 14404 Sokak üzerinde bulunan bir türkü evinde (Medy Türkü Evi) meydana geldi. Eğlenmek için gelen kimliği belirsiz 3 kişi ile işyerinde baterist olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Talip Regaib Vatansever (34) arasında, bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Yaşanan tartışma büyeyerek silahlı kavgaya dönüştü. Belinden tabancasını çıkartan saldırgan, mekanda rastgele ateş açtı. İçerideki müşteriler büyük panik yaşadı, kendilerini masaların altına attı. 

MEKANIN OTOPARKINDA İNFAZ EDİLDİ 

Ateş açılması üzerine canını kurtarmak isteyen Vatansever, koşarak mekandan dışarı çıktı. Ateş açan zanlı, iki arkadaşıyla birlikte Vatansever'in peşinden dışarı çıktı. Ardından ateş açmaya devam eden zanlı Vatansever'i sırtından yaraladı. Mekandan yaklaşık 10 metre uzaklaşabilen Vatansever, işyerinin otoparkında, kanlar içinde yere düştü. Hırsını alamayan zanlı Vatansever'i göğsünden ve başından vurarak öldürdü. 3 saldırgan daha sonra plakası belirlenemeyen bir otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Yaşadığı dehşet dakikalarının şokunu üzerinden atan mekan çalışanları olayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, Vatansever'in olay yerinde yaşamını kaybettiği belirlendi. 

GÜVENLİK KAMERALARI KAYITLARINA EL KONULDU 

Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri otoparkta ve türkü evinde delil aradı, boş kovanları topladı. Mekanın çevresindeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntüleri incelenmek üzere alındı. Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, barda çalışan ve müşteri olarak bulunan 12 kişiyi ifadesine başvurmak üzere emniyete götürdü. 8 el ateş açıldığı, bunlardan 2'sinin işyerine, 1'inin de park halindeki bir otomobile isabet ettiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Vatansever'in cesedi, nöbetçi savcının talimatıyla, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kayıplara karışan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑